2777
2789
عنوان

درس

97 بازدید | 11 پست

خانوما من ایطوریم که وقتی میبنم درست حسابی نیست شرایط درس خوندنم کم میارم زود اعصابم بهم میریزه ما مرتب مهمان میاد خونمون مرتب عروسی این چیزا هست کسیم نیست ک من پیشش بمونم تو خونه مجبورم با مامانمینا برم کلی از وقتم میره مرتب از این شهر به اون شهر میرن و جا به جا میشم اصلا نمیتونم با برنامه و درست بخونم حالم بهم میخوره از شرایطم دست و دلم به کتابا دیگه نمیره چطوری خودمو قانع کنم دیگه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متنفرم از این کلمه فقط عین نقل و نبات تو دهن ها میچرخه بدون ذره ای از فکر ک رسیدن به هدف مجموعه ای ا ...

ببین من ی زمانی ی شرایط خیلی بدترازتوداشتم خیلی جوری با این شرایط کناراومدم که ازش بهترین سالموساختم همش ی دلیل داشتم هدفم

تمااااااممم

ببین من ی زمانی ی شرایط خیلی بدترازتوداشتم خیلی جوری با این شرایط کناراومدم که ازش بهترین سالموساختم ...

منم ن ک نخونم با این وجود میخونم تلاش میکنم اما واقعا اعصابم از شرایطم بهم میخوره 

ما تو شهرمون کسی رو نداریم همه فامیل و مراسمات و... ی شهر دیگه یک ساعته ما هست بخاطر همین من مجبورم ...

با مامانت حرف بزن وقتی اومدن یکم کنارشون باش بعد برو تو اتاق درو قفل کن به مامانت بگو بهشون بگه میخوای درس بخونی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز