سلام دوستان خوبین؟امیدوارم همه تو دنیا به ارزوهاشون برسن منم بعد2سال تلاش بالاخره کار مورد نظرمو پیداکردم درسته حقوقش خیلی زیاد نیست ولی از همه شرایطش خیلی راضیم الان 1ماه وخورده ای هست که مشغولم اولین حقوقمم تازه گرفتم راسته که میگن خیلی میچسبه حقوق اولی هاا😄
حالا یه راهنمایی کوچیک میخوام پدرشوهرم خیلی برام زحمت کشیددرسته بازنشسته هست وقت آزاد زیاد داره ولی خب بازم بنظرم ادب حکم میکنه یه کادوی کوچولو براش بگیرم از طرفیم میگم خب بابامم قبلش برام زحمت کشیده دانشگاه رفتم درس خوندم همسرمم که بحثش جدا همراهیم کرد .پدرشوهرم هی میگف کباب بگیرم 😂شکمو!!منم یه مهمونی ترتیب دادم و به این بهونه به مناسبت کار پیدا کردنم همسرم زحمتشو کشید و غذا ایناخرید اون موقع هنوز حقوق نگرفته بودم درسته اون مدل کباب اونا نشد ولی خب از اونم گرونتر دراومد جوجه خلاصه الان میخوایم شیرینی بگیریم ببریم واسه خانواده ها چون حقوق گرفتم بنظرتون کادو جداگونه واسه پدرا و همسرم چی بگیرم یادگاری بمونه؟کسی سفارشی طرحی سراغ داره چون نمیخوام لباس اینا بگیرم خیلیم نمیخوام گرون دربیاد.الان که دارم مینویسم میبینم چقدر خرج هزینه واسه اونا از حقوقمم بالا زد حتی منصرف شدم اصلا😂😂
مثل همیشه همراهیم کنین عزیزااا