2789

من سابقه خارج رحمی داشتم معمولا میگن بخاطر مشکلات اسپرم هستش.خودش کوچیک شد دفع شد ولی واقعا درد خیلی خیلی وحشتناکی داشت.انگار گوشت تنم از داخل داشت پاره میشد

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده

من دوماه پیش داشتم. سه تا آمپول زدم تا بتام منفی شد. یه دکتر ماه پیش میگفت نمیخواد جلوگیری کنی عکس رنگی بگیر واقدام کن

یه دکتر دیگه میگفت سه ماه صبر کن یکی دیگه میگفت دوماه صبر نمیدونم چیکار کنم

ولی من هیچ کدوم از علتهای بارداری خارج از رحم رو نداشتم نمیدونم چرا این بلا سرم اومد

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من سابقه خارج رحمی داشتم معمولا میگن بخاطر مشکلات اسپرم هستش.خودش کوچیک شد دفع شد ولی واقعا درد خیلی ...

شوهذم تحرک اسپرمش کمه مال من دهانه رحم بود جراحی شدم دوماه الان این ماه اقدام کردم فکر کنم زوده

شوهذم تحرک اسپرمش کمه مال من دهانه رحم بود جراحی شدم دوماه الان این ماه اقدام کردم فکر کنم زوده

من خونریزی سقطم قط شد رابطه داشتیم با کاندوم.پاره شد و من حامله درخدمتتونم.یعنی بعد سقط پریود نشدم اصلا

خدا حفظ کنه این یکی نینیتو خوشبحالت که حداقل آمپول نزدی

هیچی استفاده نکردم.خودش کوچیک شد دفع شد ولی خدا میدونه چ دردی کشیدم و چه خوتریزی خفنی یود

هیچی استفاده نکردم.خودش کوچیک شد دفع شد ولی خدا میدونه چ دردی کشیدم و چه خوتریزی خفنی یود

خب اگر آمپول نزدی که مشکلی نیست فقط اگر خواستی عکس رنگی بده که خیالت راحت بشه و معاینه کن که عفونت نداشته باشی

چون کار دیگه ایی برای جلوگیری از خارج رحمی شدن نمیشه  انجام داد

من دوماه پیش داشتم. سه تا آمپول زدم تا بتام منفی شد. یه دکتر ماه پیش میگفت نمیخواد جلوگیری کنی عکس ر ...

دکترم گفت خیلی کم زدن ولی هشت تا آمپول بود همه رو با هم زد تو برگه بیمارستان نوشته ۷۵۰میلی گرم 

دکترم گفت خیلی کم زدن ولی هشت تا آمپول بود همه رو با هم زد تو برگه بیمارستان نوشته ۷۵۰میلی گرم  

فکر کنم اشتباه میگی هر دفعه باتوجه به وزن حدود ۵۰ یا ۶۰ میلی میزنن

من سه تا ۵۰ میلی زدم

دکترت گفت بعد از چند ماه میتونی اقدام کنی؟

خب اگر آمپول نزدی که مشکلی نیست فقط اگر خواستی عکس رنگی بده که خیالت راحت بشه و معاینه کن که عفونت ن ...

الان حاملم.مشکل اسپرم بود خارج رحمی باردار شدم