2777
2789
عنوان

مادرشوهر من...

348 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها 

مادرشوهر مو هروقت میبینم همش میگه من اینو واسه دامادم خریدم اونو خریدم و...شروع می‌کنه کلی از خودش تعریف کردن..منم سکوت میکنم یا میاد خونمون از جهازم ایراد میگیره میگه وااای پتوهات چه نازکه..نمی‌دونم چی بگمش سرشو از زندگی ما بکشه بیرون،ازترس حرفاش دوست ندارم ببینمش...

ازاولش با ازدواج منو همسرم مخالف بود ولی ما با تلاش همسرم بهم رسیدیم و خدارو شکر خوشبختیم،هیچ خرجی مادرش نکرده واسم همه چیو همسرم خودش خرید طلا و لباس و... 

بنظرتون باهاش چیکار کنم و چ جوابی بهش بدم؟🤔

خدایا شکرت❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید تحمل کرد کاری ک من کردم ی چند سال بگذره بهتر میشه .نه میتونی ب همسرت بگی نه ب خودش حرفی بزنی بیخیال باش بذار بگه 

انسان خوبی باش ولی وقتت را برای اثباتش ب دیگران تلف نکن😊

توام از کارایی که واسه عروستون کردین بگو یا کارایی که خونواده دامادتون واسه خواهرت کردن...البته بیشتربه حرفاش توجه نکنی سنگین تری

آن بهشتی که همه در طلبش معتکف اند، من کافر همه شب با تو به آغوش کشم...❤

شمام بگو وای خاله جان نمیدونی فلانی برا عروسش چی خریده ال کرده بل کرده خلاصه با پیاز داغ بعد بگو مردم شانس دارن بازازدامادش گفتم بگو خوش بحالش حیف شد من عروستون شدما کاش دامادتون بودم راه دوری نمیره برا مام بخر 

درمورد جهازتم گفت بگو شرمنده خاله جان ما مث شما جنس بلد نیستیم بی زحمتی شما ک از جنس سر در میارین برا ما ی چند قلم فلان و بهمان بخرین تا مام از شما یاد بگیریم

خنده بر لب میزنم تا کَس نداند راز مَن...وَرنه این دنیا که مادیدیم خندیدن نداشت...

ببین چی کم و کسر میذاره برای داماد
توام بکوبتو سرش
بگو ما واسه داماد رسم داریم فلان میکنیم بهمان میکنیم 

کارایی که مادرت کرده رو به رخش بکش

از هرچیز جهیزیت هم ایراد گرفت 

هی بگو این ترکه این خارجیه الان انقد پولشه 

چیزای خوب جهازتو بکش ب رخش

هی هم بگو فلان دوستم مادرشوهرش طلای عروسیشو خرید 

خدا بده شانس که بفهمه دیگه تیکه نندازه