2777
2789
من از امروز شروع میکنم فقط بچه ها یه تاپیک خصوصی بزنیم با تعداد محدود که لاغر شیم ؟

منم تگ کن عزیزم

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها همه برنامه کالری ها با حسابن؟من نمیخام حساب بخرم تو برنامه

🌻اللهم عجل الولیک الفرج❤                               ماشاءلله لاحول ولا قوت الا بالله العلی العظیم❤           اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل الفرجهم❤
گشنمه خوشبحالت  قد و‌وزنت چنده ؟  من ۱۷۰ الانم ۶۵

عزیزم ببخشید گفتم😓

قدم ۱۶۵

وزنم ۶۸

گروه؛ابی💙وزن شروع؛۷۰💙وزن الان ۶۶/۵۰۰💙💙وزن هدف؛۶۰💙 بچه های تاپیک بامدادخمار💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 من خدا را دارم💚💛🧡❤💙💜و بی نهایت دوستش دارم💜💙❤🧡💛💚
خوبی که فکر کردم چاقی  نوش جونت

ممنون 

دوسدارم ۶۰ بشم ولی نمیشههه لعنتی خودمم کنترل نمیکنم 

بنظرم بشی ۵۸ بهتره لاغری خیلی خوبه ادم اولش شبیه معتادا میشه بعدا بعدا خوب میشه

اره خب ولی هدف اولم ۶۰ . من دخترمو تازه از شیر گرفتم سه کیلو اضاف کردم . صورتم خیلی خوب شده وزن کم میکنم صورتم لاغر میشه انقد زشت میشم ک نگو