2777
2789
اگ بگم خیلی زشته ادم تو عقد حامله بشه اونم وقتی خونه پدرشه بهم حمله میکنید یا نه😣

معلومه که نه خیای زشته فکرشوبکن قبل اینکه بره خونه شوهر بچه شوخونه باباش به دنیابیاره بخصوص این که دیگه پیداش نیست

اگ بگم خیلی زشته ادم تو عقد حامله بشه اونم وقتی خونه پدرشه بهم حمله میکنید یا نه😣

نه راحت باش😄

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه عقده مامانش چجوری تو رستوران بهش گفت بریم واست خواستگاری دختر خیلی وقته منتظرته؟

مامان پارسا نمیدونه ک پارساعقدکرده مامانش توزندان بود پارسا از ترس اینک بش حدیث نگه نه الکی گف مامانم طلاق گرفته رفت خواستگاریش وب حدیث وخانوادش گفته مامانش طلاق گرفته /وباحدیث عقدکرد /مامان پارسا میدونه پارسا از همکلاسیش خوشش میومده نمیدونه عقدکردن بش گف بریم خواستگاری

معلومه که نه خیای زشته فکرشوبکن قبل اینکه بره خونه شوهر بچه شوخونه باباش به دنیابیاره بخصوص این که د ...

هم باعث طعنه و کنایه میشه

نمیدونم چطور بعضیا میگن زشت نیس و خوبه و....

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
یدفه گفتم یه عقده ای منو خوزد😂😂😂 بخدا بده مگ ادم هوله صب کن برسی بعد حامله شو والا

آخه توفیلمای ایرانی زناشون پخمه ان راه جلوگیری بلدنیستن به خاطرهمون بااولین نگاه زرت می گیره حامله میشن وحالت تهوع که دارن به هیچ چیزجزحاملگی فکرنمی کنن

یه همچین آدمایی هستیم ماایرانیا😕

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

خب بهتر هرچیزی جاخودش باشه درست توعقدمحرمن ولی جالب نیس بارداری توعقداما اگ براکسی اتفاق افتاد خلاف شرع نیس ک حلال درسته توعرف جالب نیس اما کارخلاف نکردن زودترمیرن سرخونه زندگیشون . 

خب بهتر هرچیزی جاخودش باشه درست توعقدمحرمن ولی جالب نیس بارداری توعقداما اگ براکسی اتفاق افتاد ...

اخه یکی بود ۵ ماه حامله بود

من گفتم شرعی حلاله ولی عرف جامعه نمیپذیره 

وای یه عقده ای ب من حمله کرد ک شماها عرف رو از تو ک و نتون درمیارین و....

البته ببخشیدا 

میخاستن قطعم کنن خخخخ

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم
هم باعث طعنه و کنایه میشه نمیدونم چطور بعضیا میگن زشت نیس و خوبه و....

شاید یه جورایی ادای روشنفکری درمی آرند درحالیکه قرارنیست فقط ازلحاظ شرعی گناه باشه بلکه عرف جامعه هم اگه نپسنده بایدمراعات کنیم مثل خیلی ازمواردکه عرف نمی پسنده ومردم رعایت می کنند

خب چرا حدیث و گرفت پس ؟

دوسش داشت /میترسید بش بگه مامانش  زندانه ازدستش بده/بعدعقد خواست وکیل وابناجورکنه مامانشو ازادکنه نتونست /رفت رضایت بگیره گفتن دیه روبده رضایت بدیم اینم پول دیه نداشت بعد هاتف وفرزانه اوضاعش دیدن هاتف گف بت ۲۰۰میلیون پول میدم بشرطی ک حدیث ول کنی اینم گیرکرده بودهاتف بش گف مامانتومیخای بالای دارببینی وابنا مامانت مهمتریا نامزدت بش پول دادگف ولی بایدحدیث ول کنی یجور ک از اول باهم نبودین ول کنی بری ن زنگ ن دیگ ببینیش اینم قبول کردهاتفم ۲۰۰میلیون بش دادرف دیه داد مامانشوازادکرد