2777
2789
عنوان

علایم لانه گزینی

5260 بازدید | 30 پست

من الان روز ۳۱ دوره امه بتا ۳۶۰ الان لانه گزینی اتفاق افتاده یا نه؟ و اینکه لک بینی نداشتم فقط دل درد و گاهی درد تخمدان راست دارم که نمیدونم از چیه؟

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما االان بارداری 

ونزدیک له دوهفته است که از لانه گذینیت میگذره 

توروخدا این لانه گذینی و لک و... رو بندازید دور وقتی حتی هنوز نمیدونید لانه گذینی چیه همه ی نینی سایتیا افتاده تو دهنشون که لانه گذینی وفلان

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
عزیزم شما االان بارداری  ونزدیک له دوهفته است که از لانه گذینیت میگذره  توروخدا این لانه ...

میخواستم ببینم الان انجام شده برم سونو یا نه زوده؟

هر چی خدا بخواد به خدا اعتماد کن   

عزیزم شما دیگه بارداری...قبل بارداری هفته سوم لانه گزینی صورت میگیره... بعد که لانه گزینی شد هورمون بتا وارد خون میشه..‌خیلیا اصلا هیچ علایمی ندارن...حتی لک لانه گزینی رو هم ندارن...مبارکت باشه...

میخواستم ببینم الان انجام شده برم سونو یا نه زوده؟

اولین روز آخرین پریودتون کی بوده؟؟؟

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫
عزیزم شما میدونی بارداری از کی شروع میشه؟ اولین روز اخرین پریودی؟ 

به صورت خیلی دقیق بخوام بگم بارداری از لحظه ای شروع میشه که اسپرم و تخمک بهم میرسن  لقاح انجام میشه و بارداری بدن شروع میشه یعنی حدود ۲ هفته بعد اولین روز آخرین پریودی

اما ما برای محاسبه ی سن بارداری از اولین روز آخرین پریودی استفاده میکنیم