2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی اینهمه بیکار فوق ودکترا داریم..میگم ازالان دنبال ی هنر باشه..ی کاری یادبگیره..

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

هيچ كاري به كارش ندارم

قرار نبست همه تو درس موفق بشن 

شايد تو زنينه ي ديگه استعداد داشته باشه

بعد هم تجربه ثابت كرده هرچي بيشتر حساسيت نشون بدي بدتر ميشه 

فقط ازش ميپرسم دلش ميخواد براش معلم و كلاس خصوصي بگيرم يا نه؟

الان كه پسرم سنش كمه كتابخونه ميبرم و براش شبا كتاب داستان ميخونم كه به كتاب علاقمند بشه

اونم میگه به بابام😂😂😂😂

دقیقا چون اون هیچ وقت اهل درس و کتاب نیس .منم ی ادمیم ک خیلی حرص میخورم فک کنم با اومدن بچه پیر بشم😁😁😁

زمانش که برسد خواسته هایت داشته هایت شده اند و ارزوهایت بخشی از زندگیت😍
تنبیهش نکنم

اصلا و به هیچ وجه چون نتیجش عکسه.باهاش حرف بزن تشویق کن.کارای خوبشو پررنگ کن.من خیلی درسم خوب بود همیشه نمره هام عالی ولی خب تاثیر خاصی رو زندگیم نداشت.علایق بچتو درک کن. فقط بگو درس بخون که سواد داشته باشی سرت کلاه نره

میگم منک درسخون بودم تو ب کی رفتی😡😡

میگه پسرهمسایه😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

اگه به من بره باهوش میشه😎😎😎چون من ریاضیم خیلی عالیه

ریاضیش خوب باشه بسه😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)