2777
2789
عنوان

عفونت

70 بازدید | 8 پست

سلام،ميخواستم بكم من به محض خوردن يه چيز  سرد درجا زير شكمم درد ميكنه, عفونت ميگيرم ،تكرر ادار .ادرار با درد.حتي ادرار مم كم مياد.رفتم دكتر برام قرص نوشته ميخورم بهترم،اما امروز بايد پريود ميشدم علايمشو تا حدودي داشتم،نميدونم يعني باردارم؟

.

سوالم اينه اخه چرا بدن من به چيزاي سرد انقدر حساسه،درجا عفونت و خارش ميگيرم،همش زير شكممم احساس بدي ميگيرم با خوردن يه چيز سرد

براي بارداري هم اقدام ميكنم اما جواب نميده

رحمت به شدت سرده

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 

شایدخودت طبعت خیلی سرده باخوردن سردی این وضعیت بدترمیشه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چي بايد بخورم

بايد از يه دكتر  يا مشاور طب سنتي كمك بگيري ولي من تا حدودي كه اطلاع دارم بهت ميگم

تاجايي كه ميتوني از مواد غذايي سرد مثل گوجه خيار ترشي ماست ترش و....استفاده نكن مثلا برنج رو با زيره بخور،

خرما،شيره و ارده و عسل زياد استفاده كن،زير شكمت قسمت رحمت رو با روغن سياهدونه يا بنفشه كلا روغناي گرم ماساژ بده هرروز،ليست خوراكي هاي گرم رو در بيار و توي وعده هاي غذاييت جا بده

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧