2777
2789
عنوان

خونریزی بعد کشیدن دندان

1635 بازدید | 14 پست

بچه ها من دندون عقلم الان کشیدم دکتره گفت گاز رو بذار رو لثه باز نکن دهنتو. تف نکن قورت بده خون رو.  بستی  بخور. 

بنظرتون گاز چقدر بمونه کافیه؟

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

وای یعنی خون رو باید قورت داد؟؟؟؟؟ 😳😳 منم هفته آینده وقت کشیدن دندون عقل دارم ترسیدم 😕😔

ببین تاگاز دراوردی بایدهمونجوری بستنی بخوری .تا رو جلش لخته شخ ودیگ خون نیاد. اگ تف کنی بیشترخون میاد من دندون عقلم باجراحی دراوردم بااینک بستنی هم خوردم . بعدفرداش اومدم برم سرکار توراه یهو خونریزی کرد هرکارکردم بتدنمیومد دهنم شستم بدترشد رفتم دوباره دندون پزشکی گف نکنه تف کردی. البته کشیدن معنولی بهتر تاجراحسی ولی تاچن ساعت نبایدتف کنی

ببین تاگاز دراوردی بایدهمونجوری بستنی بخوری .تا رو جلش لخته شخ ودیگ خون نیاد. اگ تف کنی بیشترخون میا ...

مرسی از توضیحاتت عزیزم 😘

خدا رحم کنه 😁چون بستنی که دوست ندارم اصلا نمیتونم بخورم 

بنظرم هم نتونم خون رو قورت بدم 😕

هر 4 تا عقل هاتون رو کشیدید؟؟ 

مرسی از توضیحاتت عزیزم 😘 خدا رحم کنه 😁چون بستنی که دوست ندارم اصلا نمیتونم بخورم  بنظرم هم ...

خواهش میکنم عزیزم

ن دوتاش ک باجراحی دراوردم دوتابالایی ها مونده .جداقل ا، بستنی نمیخوری بعدش تا گاز دراوردی ی چیز سردبخور اب میوه سردی چیزی