2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 26 پست
آخی عزیزم خدا حفظش کنه..مشکلت چی بود؟ پسرت کدومه؟

عزیزم چسبندگی شدیدداشتم شوهرمم اسپرمش ضعیف بود مادرزادم تخمدان چپ نداشتم .عزیزم لباس بنفشه پسرمه اون یکی پسرداییشه وبغل بابامن

جرااینجوری اومد گفتم لباس بنفشه پسرمه الان ۸سالشه

چه خانواده با شعور و باعشقی داری ک خیلی خوب کنار اومدن و دوست دارن پسرتونو آفرین قدرشونو بدون

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم چسبندگی شدیدداشتم شوهرمم اسپرمش ضعیف بود مادرزادم تخمدان چپ نداشتم .عزیزم لباس بنفشه پسرمه اون ...

آهان آخی عزیزم ببین سرنوشت شما و این پسر خوشگل بهم گره خورده بوده آخی گریم گرفت 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
عزیز دلم ماشالله خوشگلم هست..شکر خدا..بله بالخره سرنوشت و حکمت خدا چیزی رو رقم میزنه ک به صلاحمونه و ...

نه گلم خدامهربونتر ازاین حرفاس خدایی که به من بچه داد به توهم بهترینشومیدا خواهرم ایمان داشته باش

نه گلم خدامهربونتر ازاین حرفاس خدایی که به من بچه داد به توهم بهترینشومیدا خواهرم ایمان داشته باش

اره توکلم که فقط بخداست انشالله هرکی بچه میخواد خدا بهش بده پسر شمارو هم واستون حفظش کنه چشم انتظاری خیلی سخته..واقعا از درمان کردن خسته شدم من چند سال تحت درمانم ک تنبلیم خوب بشه نمیشه فقط با قرص پریود میشم ک اونم تخمک و فولیکول خوب اصلا ندارم 

آهان آخی عزیزم ببین سرنوشت شما و این پسر خوشگل بهم گره خورده بوده آخی گریم گرفت 

قربون مهربونیت برم خداس که محبتشو به دل همه انداخته .شوهرم میگه این بچه یه بارطردشده وخدابه ماسپردتش پس باید ازچشمامونم بهتر ازش مراقبت کنیم

قربون مهربونیت برم خداس که محبتشو به دل همه انداخته .شوهرم میگه این بچه یه بارطردشده وخدابه ماسپردتش ...

اره دقیقا میگم که واقعا حکمت خدا دیدنیه تو سرنوشتتون این بچه بوده ک بی پناه شده و راه حل مشکل شما شده 

قربون مهربونیت برم خداس که محبتشو به دل همه انداخته .شوهرم میگه این بچه یه بارطردشده وخدابه ماسپردتش ...

افسردگیتون خوب شده؟

افسردگیتون خوب شده؟

آره عزیزم ولی الانم روزی سه تادارومیخورم ولی خداروشکر خوب شدم.تامدتها بعدازاومدن پسرم هم افسردگیم شدیدتر شد وتبدیل شد به وسواس فکری.میترسیدم خدایی نکرده کسی بچمو بگیره ازم.ولی دکترم خیلی خوبه ودیگه مشکلی ندارم

آره عزیزم ولی الانم روزی سه تادارومیخورم ولی خداروشکر خوب شدم.تامدتها بعدازاومدن پسرم هم افسردگیم شد ...

خداروشکر اره فک کنم ترستم طبیعی بوده..سعی کن ک رو خودت کار کنی تمرکز کنی تا انشالله اون داروهارو هم دیگ نخوری..افسردگی درمانش خیلی بستگی ب خودت داره 

خداروشکر اره فک کنم ترستم طبیعی بوده..سعی کن ک رو خودت کار کنی تمرکز کنی تا انشالله اون داروهارو هم ...

آره وافعا این ترس روهمه خانواده های فرزندپذیردارن ولی من دیگه خیلی بیشتر خودمواذیت کردم .الان دیگه میدونم خداهدیشو پس نمیگیره وسعی میکنم مادرخوبی باشم

آره وافعا این ترس روهمه خانواده های فرزندپذیردارن ولی من دیگه خیلی بیشتر خودمواذیت کردم .الان دیگه م ...

اره عزیزم نگران نباش استرسو وترسو از خودت دور کن از زندگی با همسرو پسرتم لذت ببر نذار هیچی مانع لذتتون بشه