2777
2789
عنوان

خسته شدم دیگ

233 بازدید | 26 پست

الان از پیش دکترم میام دوباره قرص دوباره سونو تو راه همش گریه کردم اخه چرا خدا ب یکی ک نمیخواد بچه میده ب یکی ک انقدر میخواد نمیده 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

چن وقته

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵ ماهه اقدامم ولی خیلی تنبلیم شدیده دکترم همش بهم میگفت مشکلت حاده زودتر اقدام کن من دانشگاه داشتم تنهام بودم تهران کسی نبود ک نگهش داره گفتم فعلا نمیخوام حالا ک میخوام نمیشه میترسم از روزی ک ۳ سال بگذره و نشه😭😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
بخدا بچه نداشتن یه مشکله داشتنش هزار تا ازندگیت لذت ببر الان که دیگه نازایی نیست حتما سنتم کمه 

درسته سخته ولی واقعا داشتنش محبت خداست 

۵ ماهه اقدامم ولی خیلی تنبلیم شدیده دکترم همش بهم میگفت مشکلت حاده زودتر اقدام کن من دانشگاه داشتم ت ...

منم سه سالو سه ماهه ازدواج کردم. و از تیر اقدام کردم. چهار روز از موعدم گذشته. بی بیم منفی بود. دارم خفه میشم. ولی هیچ کاری ازم بر نمیاد 😔😭

مال من که ۱۰ سال گذشت ونشد آخرشم نشدکه نشد حالمم خیلی بدبود افسردگی شدید داشتم ولی خداروشکرمیکنم چون خدا یه پسربهم داده که فرشته کوچولوی زندگیمونه فرزندخونده ماس ولی عاشقشیم یه فرشته پرازمحبته.اگه حامله میشدم الان پسرمونداشتم.هرکارخداحکمتی توشه.شادباشیدوقدرزندگیتونوبدونید

مال من که ۱۰ سال گذشت ونشد آخرشم نشدکه نشد حالمم خیلی بدبود افسردگی شدید داشتم ولی خداروشکرمیکنم چون ...

آخی عزیزم خدا حفظش کنه..مشکلت چی بود؟

پسرت کدومه؟

لباس بنفشه پسرمه اون یکی پسربرادرمه وبغل بابامن.همه عاشق پسرم هستن هدیه خداس الان ۸سالشه کلاس دومه

عزیز دلم ماشالله خوشگلم هست..شکر خدا..بله بالخره سرنوشت و حکمت خدا چیزی رو رقم میزنه ک به صلاحمونه و بعدا حکمتشو متوجه میشیم..من از این میترسم ک ناشکری کردم و کفر گفتم ک بچه نمیخوام الانم خدا داره تلافی میکنه نمیدونم