2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خخخخخ.بریم پس

😂😂من خودم نزدیک پریودیم بیخودی یوقت بغض میکنم و میزنم زیر گریه...یاهم به نامزدم هی گیر میدم و بیخودی از دستش ناراحت میشم اونم خووب تحمل میکنه بعد میگه یه هفتس تحمل کردم و دعوامون میشه😂😂😂😂

منم دیشب شوهرم گفت غذا شوره واقعا هم شور بود اینقدر گریه کردم و حرف زدم که شوهرم دهنش از تعجب باز مونده بود

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
اره هزار بار اینجوری شدم  بی دلیل آدم دلش میگیره دوست اهنگ غمگین گوش بده و گریه کنه 😔 طبیعیه ...

خیلی حس بدیه😢😢😢 من فقط پیش دوستام میتونم این حس و ازبین ببرم. انقد که میخندیم😃😃😃

[QUOTE=113534600]من که کلا نزدیک و موقع و بعد پریودی افسرده م شدیییید. قشنگ قابلیت اینودارم آدم بکشم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ ف ...[/QUOTE

وااا.افسردگی خفیف داری لابد...بگمااااامن خودمم اینطوریم..حال خوش کم برام پیش میاد.

خیلی حس بدیه😢😢😢 من فقط پیش دوستام میتونم این حس و ازبین ببرم. انقد که میخندیم😃😃😃

اره ولی من تنهایی بیشتر این حس رو خالی میکنم 

میشینم قشنگ به ناراحتی های گذشتم فک میکنم و گریه میکنم.

البته گاهی اوقات به این فک میکنم که خودم مردم😐 

و بقیه در نبودم چیکار میکنن خودم گریم میگیره😂😂

لبخند بزن🙂 حست رو خوب کن😊 به آرزوت فکر کن😍
منم دیشب شوهرم گفت غذا شوره واقعا هم شور بود اینقدر گریه کردم و حرف زدم که شوهرم دهنش از تعجب باز مو ...

عزییییییزم😅😅😅😅زدی ترکوندی بدبخت و.... پریشبم به شوهرم گفتم انقد پودر بدنسازی نخور. رو اسپرمات تاثیرمیزاره. اونم به شوخی گفت تو کیست داری چرا بمن میگی اسپرمت مشکل داری(20روزه اقدامیم😅😅پلی کیستیکم هستم) 🤔🤔🤔منو میگیییی... زدم زیر گریه... حرفم نمیزدم... کلللللی قربون صدقه رفت. گفت شوخی کردم. خودت میدونی بچه برام مهم نیس. تو اصرارنکنی که من بچه نمیخام و ازاینحرفا.... 

ولی خالی شدم😁😁😁طفلکیا چی میکشن از دست ما😆😆😆