2777
2789

باز تو تا نامزدی رفتی...من ی بار خواب دیدم همه فامیل به زور دارن شوهرم میدن....منم گریه می کنم می گم‌ نمیخوام‌ ولی محل نمیدن  

پاییز ۷۴....غرور دخترانه ام به بازی بگیری..هویت مردانه ات را به آتش میکشم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان خودتون راحت ازدواج کردید .من بدبخت گفتن بسته هست چقدربگردم تابازبشه

چی بسته است بی خیال به خدا به منم میگفتن بختت رو بستن هیچکار نکردم گفتم بذار بسته باشه الان دو تا بچه دارم مطمئنم الان برم بگم چرا ازدواج نمیکنم میگن بختت بسته است

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین 

31

تمام دوستان من ۳۷ سالشونه هنوز ازدواج نکردند نگران نباش سنی نداری هنوز .یکی دوستامم هم سن توست تازه طلاق گرفته.  واقعا ازدواج مهم نیست خوشبخت شدن مهمه. نه اینکه از چاله در بیایی بیفتی چاه. انشاالله خوشبخت میشی.

فبای آلاء ربکما تکذبان

عزیزم چهل شب ختم یس بگیر سریه ساعت معیین 

مثلارهرشب ساعت شش بعد از نماز عشا

مطمعنم حاجت میگیری

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
اصلا خواستگارندارم یا میان میرن

پیش ای دعا نویس اینا نرو اصلا من که اصلا اعتقاد نداشتم ولی دور و اطرافیان برام یکی دو بار رفته بودن برام یه حرفهای عجیبی شنیدم نمیدونستم بخندم تعجب کنم گریه کنم به موقعش اتفاق می افته برات ان شاءالله اینا همش حرفه بختت رو بستن 

یا کاشف الکرب عن وجه الحسین             اکشف کربی بحق اخیک الحسین.                     ای بر طرف کننده غم و اندوه از روی حسین به حق برادرت حسین اندوه و مشکل من را برطرف کن.                                                   یا امام حسین با دستهای مهربونت دستمون رو بگیر وساطت کن پیش خدا شرایط کاری عزیز دلم شوهرم خیلی خوب بشه سختی هاش کمتر بشه  خدایا به حق امام حسین علیه السلام قسمت میدم کمک کن بتونم دخترام رو با اخلاق نیکو و انسان بار بیارم زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن و عاقبت بخیری و خوشبختی هر دوتاشون رو ببینیم 😍                    الهی امین