2777
2789
عنوان

دلم گرفته

79 بازدید | 10 پست

وقتی با نامزدم دعوام میشه حتی وقتی اشتی میکنیم انگار من بیشتر دوسش دارم بارها پرسیدم ولی اون میگه من بخاطر وضعیت اجتماع استرس خیلی دارم میگه خسته میشم یک دفعه و......ایا حسهای ما زنها درسته 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالم گرفته میشه دعوام میشه من زنگ میزنم جای اون

اره منم موقع دعوا همش دوست دارم زنگ بزنم اس بدم ولی مردا اینجوری نیستن

🌸🌷الّلهُمَ صَلِ عَلَی مُحَمَّد وَ الِ  مُحَمَّد 😍💑
ولی وقتی سمتش میرم خیلی با محبت قبولم میکنه تازه معذرتم میخواد ولی اون سمتم نمیاد

دقیقا

من اینو عدم دوست داشتن تلقی میکنم اما انگار اینجور نیست

اره منم موقع دعوا همش دوست دارم زنگ بزنم اس بدم ولی مردا اینجوری نیستن

چرا یعنی ماها بیشتر دوسشون داریم امشب زنگ زدم میگه ترسیدم بهت زنگ بزنم دعوا راه بندازی سر بنزین ...خیلی افسرده شده چند شب پیش میگفت میخوام مشروب بخورم ...منم خدافظی کردم ازش حالا میگه تو بهم فحش دادی من والا موندم چرا انقدر قاطی کرده فقط ناراحتم تو قهر نیومد دنبالم .ولی امشب زنگ زدم خیلی ناراحت بود از ته دلش .میگه ایندمون چی میشه

چرا یعنی ماها بیشتر دوسشون داریم امشب زنگ زدم میگه ترسیدم بهت زنگ بزنم دعوا راه بندازی سر بنزین ...خ ...

من اصلا بهش فحش ندادم خیلی ناراحت بود سر بنزین من گفتم اگه کار اشتباهی کنی خداحافظی میکنم باهات

چرا یعنی ماها بیشتر دوسشون داریم امشب زنگ زدم میگه ترسیدم بهت زنگ بزنم دعوا راه بندازی سر بنزین ...خ ...

اخی سعی کن درکش کنی اونم گناه داره مسولیت تو بر عهدشه میترسه از پسش بر نیاد منم با نامزدم سر همین چیزای کوچیک و توجه کردن اون بمن و اینا همش بحث داریم اما وقتی فکر میکنم که اونتو سن جوونی  اندازه یه مرد 40 ساله قدیم که کلی بچه و زن داشته الان نگرانی داره بخاطر ایندمون دلم نرم میشه باهاش بعدش با خنده و شوخی سعی میکنم منحرفش کنم حداقل وقتی کناره منه غم نداشته باشه ما حمایتشون نکنیم کی حمایت کنه خواهر واقعا سخت شده پول دراوردن یکم درکش کن

ازدواج کردید؟