2777
2789
عنوان

آب قلم

224 بازدید | 13 پست

میگم آب قلم رو چه جوری استفاده میکنید ? فقط تو سوپ و آش ، یا تو خورشت هم میشه استفاده کرد ? بعد اون روغنی که روش جمع میشه قابل استفاده ست یا ضرر داره ?

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روغنش که عالیه ابش رو هم توی سوپ اش خورشت و ... میتونی بریزی من باهاش دمی هم درست میکنم

آخه یه جا خوندم روغنش تو کلیه رسوب میکنه ! بعد وقتی تو خورشت ميريزي روغن دیگه ای نميريزي ?

دخترکم! اصلا به دنیا آمدی تا حال ساده ی مرا به بهترین حال تغییر دهی... شاید تو همان نشانه ی حول حالنا الی احسن الحال خدایی !
وا یعنی چی رسوب میکنه؟😃اگه بخاد جایی رسوب کنه تو رگ هست نه کلیه

چه میدونم والا، تو یکی از همین سايتا خوندم قبلا، الان باز نمیشه وگرنه اسکرين شو ميذاشتم

تو قورمه سبزی مامانم میریزه . روغن کلا زیادش ضرر داره. مامانم از روغن روش میگیره واسه تفت دادن پیاز ...

میگم بعد یخ زدن هم میشه روغن روش رو جدا کرد یا نه دیگه ??