2777
2789
❤عزيزمي😁 مرسی بابت حرفات آره فعلا که دارم درس میخونم به اميد دانشگاه ی شهر ديگه 

ایشالله یه رشته تاپ هر دانشگاهی دوست داری قبول شی بعد به حرفای امروزت بخندی ❤️

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد سخت بوده برات  الان که خوبی ديگه؟

عزیزم ممکن شرایطت اطرافیانت خوب نباشه ولی تو درونت و قلبت آباد کن خود به خود همه چی برات ردیف میشه موقعی که درس میخونی لذت ببر از درست و از هر روشی که دوس داری استفاده تصویر سازی یا هر چی 

برا خودت هدف داشته باش برا هدفات بجنگ 

کار کن ‌ جا پیدا کن. فقط به فکره گرفتنه جونه باارزشت نباش

اولشم به فرار فک کردم ولی بعدش یکم واقع بينانه نگاش کردم دیدم ن کسي بهم کار میده ن میتونم جايي پیدا کنم واسه خواب تازه اگه قبلش گیر پسراي خیابونی نيفتم😐

چقد سخت بوده برات  الان که خوبی ديگه؟

اره واقعا سخت بود 

ن تنها چیزی ک ازش موند رو قلبم اثر گذاشت 

من گشادی میترال داشتم اگه ضربان قلب بیش از حد شدید باشه نارسایی میترال هم میاره و متاسفانه اورد گشادیش پیشرفت نمیکنه و جای نگرانی ندازه ولی نارسایی پیشرفت میکنه خیلی اذیت میشم گاهی وقتا شبا از بس بی حسه بدنم نمیتونم پا شم اینم بگم کم خونی ندارم کاملا سالمم 

🖤