2777
2789
16 دلم از همینجا ميسوزه که همین کاراي کوچيکم نمیتونم بکنم  اصلا مگه دختر حق داره بره بیرون تنه ...

عزیزم پس فعلا خیلی جوونی 😍😇 

من از شما ۵ سال بزرگ‌ترم 

و منم تا ۱۷_۱۸ سالگیم خیلی محدودیت داشتم 

ولی از یه سنی به بعد که ثابت کردم دختره ساده ای نیستم خیلیییی آزادم گذاشتن منم نشون دادم که جنبه دارم 

البته خیلی هم آزاد نه هااا مثلا حداکثر تا ۹_۱۰ میتونم بیرون باشم و هفته ای ۱_۲ بار 

البته کتابخونه اینا کاملا آزاد شده 😁

اینارو گفتم که بدونی پدر و مادرت خیلی عجیب غریب نیستن خیلیا تو سن شما محدود هستن 

و بهت تبریک میگم چون معلومه خانواده دار و با اصالتی و خیلی دوستت دارن و به فکرتن ❤️ 

تنها کاری که میتونی بکنی اینه که تواناییهاتو و اقتدارتو نشونشون بدی 

راستی الان تو بهترین سنی هستی که ایندتو باید بسازی 

فقطططط درس بخون و یه هنر یاد بگیر 

خیلی حرف زدم 😟😬😁 واقعا مثل خواهر دونستمت 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
بيشترشو منم داشتم و حتی الانم حس میکنم درست نفس نميکشم ولی خب ميگذره با گذشت زمان حتما بهتر ميشيم

نترس تنفست هم موقتیه منم داشتم اسپری میزدم تنها چیزی ک دائمی میشه حافظست ک اگه زیاد باشه از حافظه کوتاه مدت ب بلند مدت تغییر میکنع و فراموشی دائمی میشه

🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم پس فعلا خیلی جوونی 😍😇  من از شما ۵ سال بزرگ‌ترم  و منم تا ۱۷_۱۸ سالگیم خیلی محدو ...

❤عزيزمي😁 مرسی بابت حرفات آره فعلا که دارم درس میخونم به اميد دانشگاه ی شهر ديگه 

چن سالته؟ منم پشيمونم ولی کاريه که شده و باید پاشم وايسيم ناراحتم نباش همه ی این عوارضا یکم ک بگذره ...

21 سالمه

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
نترس تنفست هم موقتیه منم داشتم اسپری میزدم تنها چیزی ک دائمی میشه حافظست ک اگه زیاد باشه از حافظه کو ...

عه به نظرت منم اسپری بزنم؟ یکم قبلترم موقع حرف زدن کلماتو یادم میرفت یا جا به جا می گفتم ولی الان خوب شدم

کاري نميتونه بکنه که ب هیچ جاتم نگيرش 😐😂

ن کاری نمیکنه بد بخت بخاطر من همون شب حالش بد شد عوارضش روش مونده خدا بگه دختر چیکارت نکنه 

یموقه هایی میگه اولاش انقد گفت هر بار بش فک میکنم میخام دیوونه شم اون یجوری رفتار میکنه انگار از عمد کردم اخه چ میدونستم حالم دسته خودم نبود

🖤
❤❤

فقط این بدون خدا به تک تک لحظاتی که داری نفس می کشی اهمیت بده قلب و روحت پرواز بده لذت ببر حتی از چیزای کوچیک حتی شده گره از کار کسی باز کردن یا دونه به پرنده دادن یا به فقیری کمک کردن 

یبار شانس زنده بودن و زندگی داریم... چراازش استفاده نکنیم و پسش بدیم؟...

من اگه یه روز به ته خط برسم ،میزارم میرم و دور میشم از همه ،نه اینکه برم زیر خاک بعد ۴۰روز فراموشم کنن

ز تاب جعد مشکینش چه خون افتاد در دل ها... 
عه به نظرت منم اسپری بزنم؟ یکم قبلترم موقع حرف زدن کلماتو یادم میرفت یا جا به جا می گفتم ولی الان خو ...

اره کمک میکنه بهت اسپری من کاملا بی خطر بود از متخصص گرفتم اسمش یادم نی 

من وضعیتم خیلی بدتر بود کنار اور دوزمم اعتیادم بهش داشتم  حال بدی میشدم ضربانم ب حدی میرفت بالا ک فقط دستامو مشت میکردم کسی نفهمه اون لحظه بزور نفس میکشیدم اصلا انگار دیدی ی حمله میاد سراغت؟

یبار مهمون داشتیم دوباره همینطوری شدم با هزار بدبختی نفهمیدم چجوری خودمو رسوندم اتاقم اسپری بهم کمک کرد البته بهتر شدم

🖤