2777
2789
نميتونممم واقعااا نميتونمم

شرایط زندگی منو نمیدونی چی بوده که اینو میگی 

نمیدونم شاید عمل نکنی به حرفام ولی میگم 

رابطتو با خدا خوب کن معجزه میشه 

تو زندگی خودم دیدم نتیجشو 

نماز بخون ، هرشب ۱_۲ صفحه قران بخون با معنی 

هر شب نیم ساعت بزار واسه خودت بگو از این ساعت تا این ساعت تایم ارامشه تنهای تنها یه چای یا قهوه بریز بشین یه جای دنج خونت به هدفات فکر کن ، به امروزت فکر کن که چجوری گذشت 

سعی کن هر روز بهتر از دیروز بشی 

یه رقابت با دیروزه خودت داشته باش 

باشگاه برو 

به خودت برس 

کتاب بخون 

اگه معجزه نشد ...! 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
شرایط زندگی منو نمیدونی چی بوده که اینو میگی  نمیدونم شاید عمل نکنی به حرفام ولی میگم  ر ...

مرسی❤ولی تو خونه یی که من زندگی میکنم یه جای دنج پیدا نمیشه 

باشگاه معنی نداره کتاب خوبيم وجود نداره 

منم دلم میخواد زندگيم خوب باشه ولی نميشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂 عه دانشگاه می ری ؟کنار خونوادتي یا ن

ن مثلا واسه کنکور میخونم ولی نمیخونم حالم خوش نیست کسی هم درک نمیکنه 

اره کنار خونوادمن 😂ب نظر خودشون دلسوزن ولی اصلا از حالتام نمیفهمن وضعم دیگه زیادی خرابه اگه ب زبونم بیارم افسردم مسخرم میکنن

🖤
ن مثلا واسه کنکور میخونم ولی نمیخونم حالم خوش نیست کسی هم درک نمیکنه  اره کنار خونوادمن 😂ب نظ ...

چقدرر تفاهم😂 من میگم سرم درد میکنه میگن ميبايست یه سال پیش قرص نخوری میگم دلم درد میکنه همینو میگن میگم سرما خوردم همینو میگن😂

مرسی❤ولی تو خونه یی که من زندگی میکنم یه جای دنج پیدا نمیشه  باشگاه معنی نداره کتاب خوبيم وجود ...

چند سالته گل دختر ؟ 

اگر سنت پایین۴۰ ساله 

خودت بخواه و بشین هدفاتو تعیین کن 

بلند شو و هرجور شده با صبر بدستشون بیار 

اگه الان تو خونتون از نظر خودت جای دنجی نیست ، تلاش کن خونه ای خودت بخری که سرتاسرش آرامش باشه پر از گل و گیاه و قناری ، پنجرش رو به یه باغ سرسبز باشه 

تلاش کن انقدر مستقل بشی بتونی تو خونت یه کتاب خونه بزرگ بزاری 

یا بعضی موقعا بری بهترین کتابخونه شهرتون و کتاب بخونی با آرامش 

یا .... 

شک نکن!درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهدخدا از راه می رسد . . .  
چقدرر تفاهم😂 من میگم سرم درد میکنه میگن ميبايست یه سال پیش قرص نخوری میگم دلم درد میکنه همینو میگن ...

😂😂😂😂😂😂😂من نزاشتم بفهمن وای وگرنه همین وضعیتو داشتم دوست پسرم فهمید ک تا هنوزم بعد ۹ماه دهنمو سرویس کرده

🖤
چند سالته گل دختر ؟  اگر سنت پایین ۳۰ ساله  خودت بخواه و بشین هدفاتو تعیین کن  بلن ...

16 دلم از همینجا ميسوزه که همین کاراي کوچيکم نمیتونم بکنم 

اصلا مگه دختر حق داره بره بیرون تنها؟

اصلا مگه دختر حق داره کتابخونه داشته باشه؟

مگه حق داره چيزایی که دوست داره بخره؟

حق زندگیم نداره

😂😂😂😂😂😂😂من نزاشتم بفهمن وای وگرنه همین وضعیتو داشتم دوست پسرم فهمید ک تا هنوزم بعد ۹ماه دهنمو ...

😂😂خوش بحالت منو که دست خودم نبود فهمیدن بعد گفتن واسه اینکه شک نکنن برو مدرسه😐منو با اون حالم بردن مدرسه منم هرچي از دهنم در میومد می گفتم به مدیر معاونا😂ميگفتن حالت بده ميگفتم به تو چه برو اونور  اصلنم کسي شک نکرد😂😂واقعا بعضی وقتا شک میکنم به عقلشون

ضربان قلبم اومد پایین به شدت و دو بینی و تیم چشم و ضعف تو وایسادن حتی چه برسه راه رفتن و لکنت زبونو مور مور شدن مغزمو دیر فهمیدن و عدم تعادل و سرگیجه شدیددددددد که نمیتونی تصور کنی و سیاهی رفتن چشم از عوارض اون لحظه تا سه چهار روز  بود بعده ها هم که الان تقریبا یک سال میگذره کند شده ذهنم و حافظم کوتاه مدت

زود زود یادم می ره که چکار دارم و ...معده درد و سرگیجه و مور مور گاهی اوغات گریبان گیرمه 

تاپیکای زایمان طبیعی یا سزارین منو اد کنین عشقولیا😘😘😍❤
ضربان قلبم اومد پایین به شدت و دو بینی و تیم چشم و ضعف تو وایسادن حتی چه برسه راه رفتن و لکنت زبونو ...

بيشترشو منم داشتم و حتی الانم حس میکنم درست نفس نميکشم ولی خب ميگذره با گذشت زمان حتما بهتر ميشيم

😂😂خوش بحالت منو که دست خودم نبود فهمیدن بعد گفتن واسه اینکه شک نکنن برو مدرسه😐منو با اون حالم برد ...

😂😂😂😂😂😂

چیو خوشبحالم میگم دوست پسرم دهنمو سرویس کرده😭

🖤