2777
2789
70عدد کلونازپام

نمیکشه ولی کمارو میبره چرا کما نرفتی پس اگه راس میگی؟

من یادمه ۲۰تاش مونده بود😒مثلا خاستم اوردوز کنم اونم با ۲۰تا🤣 عین معتادا گیج بودم  تا یماه رنگم زرد بود نمیدونستن چمه رنگ چشمم تغیر کرد من ترسیدم گفتم خاک عالم تو سرم کبدم خداروشکر بعد چن ماه درست شد چجوری با ۷۰تا چیزیت نشده در تعجبم حداقل شستشو معدرو میخاد 

🖤
خواهش میکنم نه بابا مسخره ترين کار اینه ک واسه ترسوندن خودکشي کنی من واقعا قصدم مردن بود تو پستاعم گ ...

می‌دونی اون دوست تلگرامم که گفتم تا حد مرگ ما رو ترسوند ده روز بود که سزارین کرده بودم اگه خواهرم پیشم نبود سکته میکردم وقتی دارم بهش فکر میکنم حالم بد میشه خیلی عوضی بود باعث شد دوستیه سه ساله نابود بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سال پیش بود الان یادم اومد دوباره کنجکاو شدم😐 راهش قرص کلونازپام 2 بود هفتاد تا خوردم

با هفتاد تا قرص چجوری الان زنده ای ؟ 😐 جان سخت ۲ که میگن شمایی ؟ 😑

دخترم وقتی اومدی به این دنیا اینو همیشه یادت باشه که تو زندگی بدترین حرفا رو از اونایی میشنوی که برات عزیزترن .  بدترین ضربه ها رو از اونایی میخوری که فکرشم نمیکردی ! همیشه نزدیک ترین هات قلبتو بدجور میشکنن . پس به هیچ کس وابسته نباش از هیچ کس توقع نداشته باش و به اندازه هرکسی رو دوست داشته باش حتی منو که مادرتم . عزیزکم کسی نبود این حرفا رو به من بزنه برای همین خیلی وقتا بیصدا شکستم ولی تا وقتی زنده م اینو بهت میگم چون دوست ندارم تو هم مثل من بشکنی دردونه ی مامان  😘
خوشبختانه یا متاسفانه به دنیا اومدیم چاره ای نداریم باید بسازیم دیگه آدم وقتی یه سرماخوردگی ساده هم ...

اره دوستم بهم گفت دارو بخوری خوب میشی ولی بدون نسخه نمیدن 

زندگی حیفه ک با خودکشی تموم بشه اگرم همه درا بسته باشه .تا حالا فکر کردید چقدر عوامل دست به دست هم باید بدن تا یه انسان به وجود بیاد اونوقت به همین راحتی از بینش ببریم.واقعا حیفه.اگر زندگیتونو دوست ندارید میشه یه زندگی جدیدو سرو کنید یه جای دیگه با افرادی دیگه یا کارایی بکنید ک مسیر زندگیتونو تغییر بده.ولی خودکشی واقعا بدترین انتخاب برای فرار از مشکلات هست

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم