2777
2789
مشکل اینجاست به جهنم اعتقاد ندارم و اگرم احتمال وجودش باشه ترسی ازش ندارم

فعلا بیخیال جهنم و بهشت شما بیماری روحی داری خودم هم تجربه کردم میدونم تو چه شرایطی هستی دنبال درمانش باش

حیف جوونیت و کلی مسیر روشن که پیش رو داری به خاطر یه کم تحملی الانت از بین بره

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

افسردگی میتونه ارثی باشه ولی درمان داره لطفا شما هم به مشاور مراجعه کن

دلم میخواد ولی نمیشه 

البته نه واسه شنیدن حرفهای چرت و پرتش

بخاطر دارو گرفتن 

جدیدت دیگه مخدر واسم قبح ندارع 

همش دلم میخواد ی چیزی اروومم کنه ،خیای حالم بده 

پیش هر کسی هم ک درد و دل کنی بیشتر خودتو خراب می‌کنی و اونم سو استفاده میکنه

فعلا بیخیال جهنم و بهشت شما بیماری روحی داری خودم هم تجربه کردم میدونم تو چه شرایطی هستی دنبال درمان ...

حس میکنم راهی نمونده برام آخرین راهم امتحان کردم نشد دیگه دارم مجبوری ادامه میدم ببینم چی ميشه

یه سال پیش بود الان یادم اومد دوباره کنجکاو شدم😐 راهش قرص کلونازپام 2 بود هفتاد تا خوردم

اخه کلونازپام 2

اگه میخواید یه حرکتی بزنید یه چیز بخورید جواب بده😂😂😂شوخی کردم عزیزم 

انشالله که دیگه این اشتباه تکرار نکنی

عوارض قرص ک همون دفع سم هستش که انجام میشه و تاااماااام

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
نه اصلا ددس ندارم زندگیمو همش گریه میکنم احساس تنهایی دارم توخودمم کسی رم نمیخام بیاد پیشم

خيلييي درکت ميکنم ولی اینو بدون خودت فقط میتونی حالتو خوب کنی اگه دوستاي خوبی نداری یا اصلا دوست نداری تنهایی خوشحال باش همش برو بیرون حداقل میتونی از کسایی بدت میاد دور باشی 

دلم میخواد ولی نمیشه  البته نه واسه شنیدن حرفهای چرت و پرتش بخاطر دارو گرفتن  جدیدت دیگ ...

پیش خدا درددل کردی؟؟ اون خرابت نمیکنه من بهت قول میدم 

باهاش حرف بزن،خدا چشم انتظار برگشتن بنده هاشه

ناامیدی کار شیطانه هرچقدر هم گنه کار باشیم بازم آغوش خدا برامون بازه 

به خودش قسم شعار نمیدم من افسردگی و هزارتا درد دیگه رو چشیدم راه نجاتم فقط توکل به خدا بود

میشه واسه نی نی دار شدن خواهرم صلوات بفرستین

من هفته پیش دقیقا به پوچی رسیدم وبفکر خودکشی بودم .اما و خدارو شکر بهتر شدم.من افسردگی ام برمیگرده گاهی زندگیمم واقعا سخته اما بخاطر پسرم میجنگم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
خيلييي درکت ميکنم ولی اینو بدون خودت فقط میتونی حالتو خوب کنی اگه دوستاي خوبی نداری یا اصلا دوست ندا ...

من نه دوست بد دارم نه خوب سر لجبازی با شوهرم ازدواج کردم الان راه برگشت ندارم خانوادم قبولم نمیکنن دوباره دارم قرص میخورم فقط میخابم نفهمم دردامو