2777
2789
عنوان

مادراي نمونه

499 بازدید | 77 پست

خانما براي بچه هاتون چه كار خاصي انجام ميدين

مثال:١-چيزهايي كه براشون يادگاري نگه ميدارين

٢-كلاس هايي كه ميرن

٣-بازي هاي جالبي كه باهاشون ميكنين

و.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودپو توی بچه داری نمونه میدونم .

تنها کار خاصی که برای دختر بزرگم میکنم شاد نگهش میدارم . همیشه و همیشه . هیچ وقت جلوش از خستگی از غم از مشکلات حرف نمیزنم . ولی  همیشه بهش میگم باید مراقب هزینه هاش باشه با اینکه ما مشکل مالی نداریم و همه ایندشون تامینه ولی لازمه بدونه نباید بی حساب و کتاب خرج کنه . 

من خیلی چیزارو واسه یادگاری نگه داشتم... تو دفترش از اتفاقات جالب و کارایی که اولین بار انجام داد نوشتم با تاریخ.. بازیایی که دوست داره دالی بازی و قلقلک دادنِ که غش غش میخنده بچم🙄

🖤

من بچه ندارم 

مامانمم معمولا حوصله این ک اینجور چیزارو نگه داره نداره 

ولی ی بار ک موهامو کوتاه کرده بود نگه داشته بود سیزده چارده سالگیم نشونم داد انقد واسم جالب بود موهای بچگیم نرم و خرمایی بودن خیلی ذوق کردم

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

سه سالگی گذاشتمش مهد اما نشد ادامه بده چند ماه رفت.از اولین بیبی چکش تا عکسای سونوش ولباساشو یادگار ی گذاشتم براش سیسمونی شو نگه داشتم بدم بهش .کریروکالسکه و...همه هم نو.یه دفتر از خاطرات حاملگی و زایمان .بازی متاسفانه وقت و حوصله ندارم

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏