2777
2789
عنوان

وابستگی شدید

162 بازدید | 22 پست

استاد روانشناسی جلوی همه ی دوستام به من گفت که وابستگی شدید دارم ،منظورش چیه؟چطور به وجود میاد؟خسته شدم دیگه میخام بفهمم چمه ؟مرتب احساس خستگی وناامیدی دارم ،همش نا امیدم از احاظ روحی جسمی مالی درسی به چیزی که میخاستم نرسیدم گیج شدمه،وابستگی شدید رنج میبرم ینی چی؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سخت نیست میخوام‌نظر ی اقارو راجب تاپیکم بدونم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3532293/من ...

درست متوجه جریان پیچوندنش نشدم ولی اقایون کلا زیاد زیر اب خانومشونو میزنن اینم بخاطر گیرایی که میدن

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر میشکنیم باز نمک ها دارد...
درست متوجه جریان پیچوندنش نشدم ولی اقایون کلا زیاد زیر اب خانومشونو میزنن اینم بخاطر گیرایی که میدن

حتما درست نخوندین.دیشب یهو گفت  کسی ک ماشین فروختم بهشو ماشینشو خوابوندن خودشم زن داره با دختر گرفتنش ب من گفت سند ماشینو بیار و یکم پول.گفتم مارم ببر گفت ن ماشین ب نام همکارم (دوستش) اونو باید ببرمگفتم ک داری دروغ میگی    رفت قرار بود ساعت ۳ صبح بیاد تا ساعت ۱۲ ظهر گوشیش خاموش بود ب دوستش ز زدم گفت نیم ساعته جدا شدید وقتی شوهرم گوشیشو روشن کرد گفت تو ماشین خواب بودم جلو پاسگاه خوابیدم .گم پس چطور دوستت گفتساعت ۹ صبح تورسوندیش خونه.شروع کرد داد زدن

خب الان برداشتتون چیه

❤❤❤ریپلای❤❤❤
حتما درست نخوندین.دیشب یهو گفت  کسی ک ماشین فروختم بهشو ماشینشو خوابوندن خودشم زن داره با دختر ...

خب داشته میپیچونده یه چیزیو دیگه ولی سریع بد برداشت نکنید اول از یه داستانی مطمن بشید بعد عکس العمل نشون بدید

این نمکدان خدا جنس عجیبی دارد هر چقدر میشکنیم باز نمک ها دارد...