2777
2789
عنوان

لطفا...

81 بازدید | 16 پست

سلام دوستان. میخاستم بگم، وقتی اینجا کسی تاپیک خودکشی میزنه، مسخره اش نکنیم که اگه قصدش رو داشتی، تاپیک نمیزدی. من با منبع معتبر (عکس DSM-5 که پست بعدی میذارم) میگم که حتی افکار عودشونده درباره ی مرگ هم از نشونه های افسردگیه، دیگه چه برسه به افکار خودکشی.

شاید واقعا هم کسی بعد از تاپیک خودکشی، اقدامی نکنه، ولی صد درصد حالش خوب نیس که چنین تاپیکی زده. حالش خوب بود، تاپیک خنده دار میزد.

باهمدیگه مهربون باشیم  

خیلی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تلفنی دسترسی دارم شماره مشاور ندارم

بذار تو نت بگردم ببینم هست بهت بدم. چند وقته عزیزم این طوری شدی؟ تو فامیل و دور و برت کسی هست که باهاش صحبت کنی و بهت کمک کنه؟

خیلی 
من تو شهر غریبم احساس تنهایی منو اینجوری کرده

پیدا کردم. یه سایت هست به اسم " دکتر ساینا" اونجا اسامی روانشناسا و درصد رضایت مراجعین رو گذاشته. 

البته اینم بگم، مشاوره ی تلفنی یا آنلاین فقط مال مواقعیه که اصلا امکان مشاوره ی حضوری نیس.

درضمن عزیزم خودت داری میگی "احساس" تنهایی. این فقط یه حسه. از راههای مختلف میتونی بهش غلبه کنی

خیلی 
ممنون عزیزم زحمت کشیدی ولی مشکلات زیاده اون ی نمونش بود

بله متاسفانه الان مشکلات همه زیاده. بذار یه راه حل ساده بهت بگم. بشین تک تک مشکلاتت رو بنویس، بعد  برا هر کدوم این روند رو اجرا کن: هر راه حلی که به ذهنت میاد رو جلوش بنویس. هر راه حلی، حتی مزخرف ترین و غیرقابل اجراترین. اصلا فی ل ت ر  نذار تو ذهنت. بعدش راه حل های مختلف رو ارزیابی کن ببین کدوم راه حل پیامدهای مثبتش بیشتر از پیامدهای منفیش هست، همونو انتخاب کن.

یادت نره، همه ی اینا رو مکتوب انجام بدی، نه توی ذهنت.

ما به این میگیم تکنیک حل مسئله. البته اینجا چون مجازیه، اصولی نمیشه آموزس داد ولی حتما امتحان کن

خیلی