2777
2789
عنوان

مشکل

55 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من حامله ام پنج ساله که ازدواج کردم ازوقتی ازدواج کردم شوهرم میگه برو به کارای مادرم برس اگه یه روز نرم دعوامیشه چیکار کنم این اخلاقش عوض شه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دعوا راه بندازه.تهش چی؟ببخشیدا اما تو کلفتش نیستی.توعروسشی.احترام خودتو نگه دار ک بهت احترام بزار ...

چیکارکنم هرچی هم بشه مامانم اینا هم طرف شوهرمو میگیرن که زندگی من خراب نشه 

چیکارکنم هرچی هم بشه مامانم اینا هم طرف شوهرمو میگیرن که زندگی من خراب نشه 

اشتباه میکنن عزیزم.باطناب پوسیده ی کسی تو چاه نیفت.حتی اگر اون کس خانوادت باشن.نمیگم اونا میخوان تو شکست بخوری توزندگیت.امااگر روش هاشون کارآمد بود برای زندگی خودشون کارآمد بود.

خیلی خستم از زندگی تکراری

مهسا تا تو نخای نمیشه.نرو.واقعامیخواد چی بشه.ببین من نمیخام زندگیتو خراب کنم.فقط میگم باج نده.مگه مادرشوهرت خودش توانایی انجام دادن کارهاشونداره؟خب خودش انجام بده.حتی اگه تواناییم نداره باز وظیفه بچه هاش و شوهرش هست.اونام دلشون نخاد ی پرستار بگیرن

[QUOTE=113492684]مهسا تا تو نخای نمیشه.نرو.واقعامیخواد چی بشه.ببین من نمیخام زندگیتو خراب کنم.فقط میگم باج نده.مگه ما ...[/QUOTE خودش ميتونه کاراشو انجام بده ولی شوهرم نمیزاره حتی اگه دختراشم بیان شوهرم میگه برو براشون غذا درست کن نمیدونم آخرش چی میشه