2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شامپو فقط حشره ها رو میکشه من تو عمرم شپش ندیده بودم دو سال پیش رفتیم شهرستان دخترای داداشم شپش داشتن ما نمیدونستیم تا اینکه ی مجلسی داشتیم رفتیم آرایشگاه اونجا فهمیدم ی هفته ای هم بود خونه ی مامانم بودیم دخترمم کوچیک بود و ی سره پیش اینا بود خلاصه اومدم خونه دیدم دخترم یکسره سرشو میخارونه اصلا به فکرم نمی رسید شپش باشه گفتم شاید موهاش کثیفه می بردم حمام دوباره می خاروند تا اینکه شپش رو تو سرش دیدم دنیا جلو چشمم تیره و تار شد شامپو زدم بعد با اون شونه ریزا حشره هاشو می گرفتم بعد  چون تابستون بود می بردم تو حیاط زیر نور آفتاب رشکشو دونه دونه می گرفتم تو ی پلاستیک می ریختم گره میزدم سعی می کردم همه رو بگیرم البته بماند که چه بدبختی کشیدم چون دخترم نمیزاشت با گوشی و قصه این چیزا نگهش میداشتم هر روز سرشو میدیدم اگه رشک بود می گرفتم و بعد ی هفته دوباره شامپو میزدم و شونه ی ریز تا باز اگه تخمی بوده که حشره شده رو بگیرم و تمام مبل و فرش و اسپری درمین میزدم روزگار بدی داشتم کارم شده بودگریه هر چند دوباره وقتی می رفتیم چون زنداداشای بی خیالی دارم بچه هاشون هنوز داشتن دخترم دوباره می گرفت و چون شامپو رو زیاد نمیشه استفاده کرد سریع می بردمش حمام موهاش و روغن زیتون میزدم وشونه ریز می کشیدم  اگه حشره ای بود  به دندونه ها گیر می کردن و بعدم عملیات رشک یابی ادامه داشت تا ریشه کن میشد شش هفت ماهی درگیر بودم با این قضیه جالبه که حرصی که من خوردم سر سوزنشو زنداداشام نخوردن چون براشون زیاد مهم نیست