2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم میشه کمکم کنید

238 بازدید | 17 پست

من و همسرم خیلی بچه دوستیم و شرایطشم داریم برای بچه سوم اما جدیدا که بی بی هامو بهش نشون میدم یه طوری میشه گذاشته بودم شنبه برم آز بدم که امروز داشتم کمدمو مرتب میکردم دیدم یه بی بی هست رفتم تست زدم هر دو تا خطش روشن شد بچه ها ک خوابیدن به شوهرم نشون دادم یه طوری شد اصلا خوشحال نشد بهم میگه به نظرت زود نبود؟خودش موافق بود قبلش منم خیلی ناراحت شدم کفر نمیکنم ولی خیلی ترسیدم.حس خیلی بدی دارم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول تکلیفتونو مشخص میکردین  بعد بچه میاوردین دیگه 😟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
اول تکلیفتونو مشخص میکردین  بعد بچه میاوردین دیگه 😟

اوایل که میگفت بیار بیار منم خیلی مشتاق بودم دخترم نداریم رفتیم دکتر تحت نظرش الان چند روزیکه اوضاع یکم عوض شده شوهر منم عوض شده اصلا خوشحال نبود تو حرفاش کاملا مشخص بود که نمیخوادش

من بارداری سومم با اینکه ناخواسته بود ولی وقتی بیبی چک‌ مثبت رو نشون شوهرم دادم اولش شوک شد ولی یهو کلی ذوق زده شده منم نشستم تا صبح گریه کردم 

حالم انقدر بد شد تا یه ماه دپرس و افسرده بودم عوضش شوهرم کلی بهم روحیه میداد

الانم عشق کوچولوم ۵ ماهشه فداش شم و کنارم خوابه 

الهی خدا به هر کی میخواد نینی سالم بده 

زندگیمون با این کوچولوهای ناز قشنگتر میشه

خدا دوست داره که این نعمت رو نصیبت کرده، به حرف بقیه هم اهمیت نده عزیزم

میدونم عزیزم من حدود یکسال و خرده ای پیش باردار بودم که تو یه حادثه از دستش دادم حدود سه ماهم بود نمیدونی چه عذابی کشیدم همون موقع من و همسرم قصدمون بود که دوباره اقدام کنیم یکمدت وقفه ایجاد کردیم تا الان الانم اینجوری شد الان نمیدونم چیکار کنم