2777
2789
عنوان

مادرشوهر😐

297 بازدید | 25 پست

عاقا من خودم مجردم😂

ولی یه عروس داریم شاه نداره😐

مامانم عاشقشه..مثلا اگه یه چیز خوب باشه اونو بمنی ک دخترشم نمیده ب عروسش میده

شاید ده ساله ک عروسمونه حتا یبارم باهم هیییچ بحثی نداشتیم. من خییلیی کوچیک بودم ک عروسمون شد یجورایی مث خواهر بزرگترم‌میمونه خیلی جاها منو دعوا میکنه ک فلان کارو نکن و من اصلا ناراحت نمیشم چون لحنش دلسوزانه اس😐

وقتی میاد خونمون نمیزاره مامانم دست ب سیاه و سفید بزنه مخصوصا چون مامانم سنش بالاست.

خییلی واسه مامانم احترام قائله و ماهم واقعا دوسش داریم.مامانم ب داداشم زنگ نمیزنه همیشه ب زن داداشم زنگ میزنه حالشو میپرسه😐

البته مامان من ذاتاا ادم مهربونیه ولی زن داداشم فوق العاده زن عاقلیه و مامانمو مث مامان خودش میدونع..مث زن داداشم باشید لطفا 😐❤

دیدم واس مادرشوهرا تاپیک زیاد میزنین گفتم بگم که ۵۰ درصدم ب رفتار خودتون بستگی داره

دلِ من هرچه غلط بود فراوان کردی..

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چقدر خوب که زن داداش خوبی داری دعاکن منم زنداداش خوب گیرمون بیاد

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞

دقیقااااااا ما هم حدود ۱۳،۱۴ سالی میشه عروسمون را اوردیم خیلیییی خوبه و خوبیم با هم قبلا با هم توی یک ساختمان بودیم خواستیم جدا بشیم گریه میکرد 

شهامت میخواد سرد باشی ولی گرم بخندی...

کاشکی مادرشوهرا منم قدر میدونست تا ده برابر بهش محبت کنم 

متاسفانه خیلی نمک ب حرومه 

خدمتتون عرض کنم که بنده دیگه گربه بوره نیستم،رنگ اشتباه ریختن رو کلم و تا اطلاع ثانوی گربه سیاهه تشریف دارم😐مرسی از ارایشگر محترم😑😪

احسنت...

محبت قلبی جواب میده 

آدم باید به باباطاهر توزندگیش داشته باشه ک بهش بگه ...گل سرخ وسفیدم چرا پژمرده حالی ...بیا قسمت کنیم دردی که داری.... که تو کوچک دلی طاقت نداری....💞خدای خوبم خودت برام‌معجزه کردی خودتم حافظش باش صحیح وسالم بیاد بغلم  وبهمون توان لیاقت ودانشش رو بده ک پیش ما زندگی خوب وموفقی رو تجربه کنه وکلی بهش خوش بگذره...😍😍

صدآفرین 

منم اولاش برا مادر شوهرم خوب بودم احترام شو داشتم تو کارا کمک دستش بودم بعد دیدم اون جاریم ک دس ب سیاهو سفید نمی نه ارزشش بیشتره اونو بیشتر دوس دارن

منم کم کم کنار کشیدم هر وقت دعوت کنن میرم خونشون 

قدرمو ندونستن

رهام کوچولومون در تاریخ ۱۰خرداد بدنیا اومد...خوش اومدی مامانی😚😚😚😚😚😚