2777
2789
عنوان

سونوگرافی

158 بازدید | 12 پست

سلام کسی میدونه این منظورش از ۱۱میلیمیتر چیه حفره ی اکولوژیکی چیه عکس سونوگرافیه هفته ی سوم بارداری با بتای ۳۵۰ است البته نه روز تاخیر در پریود دارم ک گفتن هفته ی سومه  خط چهارم از پایین منظورمه

هفته سوم بارداری چقدر کم 🙄

گفته دو هفته دیگ بری باز

من اخرین پریودم ۲ ابان بود دیگ این ماه نشدم بتا دادم اول ۱۴۵ بود و الان رفته رو ۲۹۰ 

شما اخرین پریودت کی بودع ؟

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
هفته سوم بارداری چقدر کم 🙄 گفته دو هفته دیگ بری باز من اخرین پریودم ۲ ابان بود دیگ این ماه نشدم ب ...

گفتن سه هفته ی دیگ بیا پریودم منظم نبوده بین بیست و چهار تا سی روز بوده واسه همینم نگرانم خارج رحم باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی مشاهده نمیشه ک خاهر خیلی زوده چجور فمیدی بارداری

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
گفتن سه هفته ی دیگ بیا پریودم منظم نبوده بین بیست و چهار تا سی روز بوده واسه همینم نگرانم خارج رحم ب ...

خارج رحمی میکن خونریزی و درد داره و بتا باید دفعه دوم زیاد شه دوبرابر شه ک بفهمن سالمی

من ۴ روز مونده به پری بی بی مثبت شد آز دادم بتا ۱۶۵ بود،دکتر برام سونو انجام نداد گفت برو آخر ماه بیا. 

مال شما هم هنوز خیلی زوده واسه سونو.

🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨