baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 عنوان سونوگرافی 158 بازدید | 12 پست سلام کسی میدونه این منظورش از ۱۱میلیمیتر چیه حفره ی اکولوژیکی چیه عکس سونوگرافیه هفته ی سوم بارداری با بتای ۳۵۰ است البته نه روز تاخیر در پریود دارم ک گفتن هفته ی سومه خط چهارم از پایین منظورمه 1398/09/06 | 22:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
romina_sh عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5645 هفته سوم بارداری چقدر کم 🙄گفته دو هفته دیگ بری بازمن اخرین پریودم ۲ ابان بود دیگ این ماه نشدم بتا دادم اول ۱۴۵ بود و الان رفته رو ۲۹۰ شما اخرین پریودت کی بودع ؟ دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 هفته سوم بارداری چقدر کم 🙄 گفته دو هفته دیگ بری باز من اخرین پریودم ۲ ابان بود دیگ این ماه نشدم ب ... گفتن سه هفته ی دیگ بیا پریودم منظم نبوده بین بیست و چهار تا سی روز بوده واسه همینم نگرانم خارج رحم باشه
romina_sh عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5645 هیچی مشاهده نمیشه ک خاهر خیلی زوده چجور فمیدی بارداری دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
romina_sh عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 5645 گفتن سه هفته ی دیگ بیا پریودم منظم نبوده بین بیست و چهار تا سی روز بوده واسه همینم نگرانم خارج رحم ب ... خارج رحمی میکن خونریزی و درد داره و بتا باید دفعه دوم زیاد شه دوبرابر شه ک بفهمن سالمی دیگ چیزی نمونده کبغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 هیچی مشاهده نمیشه ک خاهر خیلی زوده چجور فمیدی بارداری خب میگم ک نه روزه تاخیر داشتم اول بی بی چک خط کمرنگ انداخت بعدم تست خونم مثبت شد
baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 خارج رحمی میکن خونریزی و درد داره و بتا باید دفعه دوم زیاد شه دوبرابر شه ک بفهمن سالمی درد دارم دل درد پریودی اما خونریزی تا حالا هیچی ندیدم 😔😔😔
yas7566 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 364 من ۴ روز مونده به پری بی بی مثبت شد آز دادم بتا ۱۶۵ بود،دکتر برام سونو انجام نداد گفت برو آخر ماه بیا. مال شما هم هنوز خیلی زوده واسه سونو. 🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 من ۴ روز مونده به پری بی بی مثبت شد آز دادم بتا ۱۶۵ بود،دکتر برام سونو انجام نداد گفت برو آخر ماه بی ... ممکنه اون حفره ای ک گفته نطفه باشه ؟؟
yas7566 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 364 ممکنه اون حفره ای ک گفته نطفه باشه ؟؟ بله. 🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
yas7566 عضویت: 1398/08/18 تعداد پست: 364 مرسییی عزیزم ک جواب دادی خواهش خانومی ،ان شاء الله که نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری ،منم همینطور❤👼 🔊👈لطفااااا لاااااایک نکنید لطفااااا 🔕🤨
baranamir مدیر استارتر عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 371 خواهش خانومی ،ان شاء الله که نی نی تو صحیح و سالم بغل بگیری ،منم همینطور❤👼 ممنووون انشاالله شما هم عزیزم