بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کمک داشته باشي زياد سختت نميشه کمک ندارم شهر غريب تک و تنها فقط خودمو شوهرم بوديم 19ماهه نتونستم خوب بخواب اصلا خواب نداره پسرم ديونم کرده بجاي منم بخواب اين چند روز و😐😓😓😓
دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
خیلی بی شخصیت 😑😑احمق من اصلا بدم میاد از خونه زندگیم عکس بذارم حتی تو سایتم نمیذارم به دو دلیل شاید یکی دلش بخواد و دو دلیلی برای خودنمایی نداره اما اون اصلا حالیش نمیشه تازه داشت عکس میگرفت که بذاره😒
_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."