123sahar مدیر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3714 عنوان Uyuyorum | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 45 پست 1398/09/06 | 22:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
123sahar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3714 نه فقط عمه هات ميفهمن😆😂 اخه هم زبونمون نباشه که نیمدون
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 فدات😁❤ 💗💗💜💜💜 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 سلام عزیزم😊اره به علت بنزین🙄مرسی به یادم بود خوشگل خانم 💗💗 ايشششششششش😏😘 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 ايشششششششش😏😘 سلام نفس خوبییی💗💗💗دلم برات تنگ شده بود 🤩 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 تبریز يکم بهت نزديکم بيام بندازمت رو پام 😆 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
123sahar مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 3714 يکم بهت نزديکم بيام بندازمت رو پام 😆 اره بدو بیا
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 سلام نفس خوبییی💗💗💗دلم برات تنگ شده بود 🤩 سلااااااااااام منم همينطور نبودي به يادت بودم گفتم شايد رفتي مسافرتي اخه نبودي 😍 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
dokhe_1 عضویت: 1398/03/20 تعداد پست: 2508 سلااااااااااام منم همينطور نبودي به يادت بودم گفتم شايد رفتي مسافرتي اخه نبودي 😍 عزیز دلم یکم در حال تغییر دکور خونه و ... بودم😘😘 _چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم عزیزم .....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 اره بدو بیا 😁😁😁😁😁😁😁 داي نمنه دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 عزیز دلم یکم در حال تغییر دکور خونه و ... بودم😘😘 کم مونده به زايمانت انشالله بعد دو سه هفته حسابي سرت شلوغ ميشه ها 😘😘😘 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
الیس_در_نی_نی_سایت عضویت: 1398/05/16 تعداد پست: 6945 دلت پسيده🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍 خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪