2777
2789
عنوان

بلک فرایدی

158 بازدید | 10 پست

از امشب تا جمعه ساعت ۱۲ شب یک تخفیف عالیی داریم هزینه هر جلسه مزونیدلینگ به جای ۴۰۰ هزارتومان فقط ۱۰۰ تومان شده و فقط تا جمعه شب فقط دارید بن خرید رو تهیه کنید🥳🥳

برای تهیه بن با شماره زیر تماس بگیری 

۰۹۹۰۶۷۹۲۷۷۴

ادرس سعادت اباد قبل از میدان فرهنگ جنب بیمارستان پارسیان پلاک ۹ طبقه پنجم کلینیک دکتر طباطبایی نژاد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه اگه فلسفه بلک فرایدی رو میدونستید نه انجام میدادید نه چیزی میخریدید😑

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
مزو نیدلینگ چی هست ؟

عزیزم ترکیبی از میکرونیدلینگ و مزوتراپی 

یکجور جوانسازی و لایه برداری به حساب میاد پوست رو شفاف میکنه و برای جای جوش و لک هم عالیه 

تاپیکامو بخون کامل توضیح دادم

چیه مگه فلسفه اش میشه توضیح بدی واسم ممنون گلم

بعله متاسفانه در زمان قدیم که نژاد پرستی زیادی بود و از سیاه پوست ها به عنوان برده استفاده میشد یک جمعه از سال برده های سیاه پوست رو مفت میفروختن و برای همین بهش میگفتن بلک فرایدی،خیلی از کشورهای جهان اول الان اینکارو انجام نمیدن در حمایت از سیاه پوستها

زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
متاسفانه اگه فلسفه بلک فرایدی رو میدونستید نه انجام میدادید نه چیزی میخریدید😑

اخه تخفیفای برندا واقعا خوبه 

الان من میخوام از ایران‌اسپورتر کفش بگیرم... هی منتظرم تخفیف بذاره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز