2777
2789
نه کلا اعتماد به سقف جنس مذکر بالاست کلا فرمولشم اینکه هرچی قیافه زشت تر اعتماد به نفسم بالاتر اسکول ...

اره بابا یه پسررو میشناسم گن لاغری میپوشه میره شر قرار اعتماد بنفسش از من بالا تره😂

سرتو بزار روشونه هام خوابت بگیره.....منم جاخالی میدم حالت بگیره😀😀😀

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه توی خواستگاریا...یه کسایی به ادم پیشنهاد ازدواج میدنا...خیلی اعتمادبه سقفشون بالاس

جواب رد کافیه

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
اره بابا یه پسررو میشناسم گن لاغری میپوشه میره شر قرار اعتماد بنفسش از من بالا تره😂

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

بعضیا باید اسکار بی شرفی و نمک نشناسی بگیرن....                                           شیطونکم  تیکر عروسیمه  
دختر چسبیده باشه درک  زن متاهل بیشتر میچسبه  نمیگه که من یکی دارممم بزار به این بدبخت بی ...

هاوالا دقیقا ماشاالله من الان هرکی رو میبینم برخی   خانم های متاهل چسبیدن خودشون رو انداختن به پسر های مجرد  تعداد شون هم هرروز داره میره بالاتر😒😒😒😒

منم بعضی خانمها رو میبینم جلوی مردها خودشونو کوچیک میکنن  و خیلی به مردها میچسبن من خجالت میکشم حس میکنم مردها همه ما خانمها رو مثل اونا میبینن و فکر میکنن ما خانمها محتاج اوناییم حس بدیه بعضی خانمها خیلی خودشونو کوچیک میکنن

هاوالا دقیقا ماشاالله من الان هرکی رو میبینم برخی   خانم های متاهل چسبیدن خودشون رو انداختن به ...

مد شده دیگه 😅 نصف دوستای اجتماعی من اینطوری هستن شوگر مامی دارن  من میشینم از دستشون حرص میخورم که چرا با ی دختر عین ادم دوست نمیشن