2777
2789
عنوان

قاب گوشی سیلیکونی🤔

6732 بازدید | 17 پست

اونایی ک دارن راضی هستن؟🤔

یدونه امشب خریدم 55تومن رنگ صورتی

فروشندهه ک گف کثیف نمیشه.

حالا میترسم ک زود کثیف بشه چون رنگش روشنه🤔

اگ زود کثیف میشه برم ی رنگ تیره بردارم ک کثیفیو نشون نده😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم گرفتم صورتی چرک، تا حالا که اکی هست 😉

چه خوب گرفتی به من داد ۶۵ 😏

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑

منم صورتی دارم ۳۵ گرفتم تا الان که خوب بوده

آیا معنی کلمه سپاس را میدانید ؟ سپاس کلمه ای ایرانیست و یادگار زرتشت که همواره میگفت سه چیز را پاس دارید:پندار نیک ( پاس یک ) گفتار نیک ( پاس دو ) کردار نیک ( پاس سه)...سه پاس ؛ پاسداشت و پاسداری از سه نیک. ایرانیان با گفتن " سپاس " به یکدیگر یاداور این سه مورد مهم میشدند.
من گرفتم صورتی  لک جوهر افتاده هرچی میزنم پاک نمیشه 😢

عزیزم یه کوچولو جوش شیرین بزن بهش بعد با مسواک نرم یا  دستمال یواش پاک کن ، زیاد فشار ندی رنگ قاب بره کلا 

اگه مستقل بشی منتظر نمیشی یکی واست کادو بخره، خوشحالت کنه!🎁💐                          مستقل که باشی اگه مثل یه ملکه باهات رفتار نشد، میتونی خودت ملکه خودت باشی! 👸🏻👑
چن وقته داری؟ 🤔 شاید واسه شما جنسش بهتره😁یا مدل گوشیت بالاتره قابش گرونتره😁

نمی‌دونم

گوشی من‌ آیفون XS هست 

عزیزم یه کوچولو جوش شیرین بزن بهش بعد با مسواک نرم یا  دستمال یواش پاک کن ، زیاد فشار ندی رنگ ق ...

یادم رفت بگم دستمال یا مسواک باید مرطوب باشن