2777
2789
هر روز یه اندازه بخوری کم نمیکنی که وزنت ثابت میمونه تو یه هفته باید کالری روزانه ات متفاوت باشه

کالری مجازم 1200هس.بعضی روزا کمترهم میخورم.متوفورمینم مصرف میکنم ولی انگارنه انگار

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کالری مجازم 1200هس.بعضی روزا کمترهم میخورم.متوفورمینم مصرف میکنم ولی انگارنه انگار

برا من کالری هفتگیمو اینجوری گذاشتم البته یکی از اون 500 هارو خودم اضافه کردم تا یکم زودتر کم کنم وزنم 67 هستش واسه کالری شماری 60 در نظر گرفتم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
این چه برنامه ایه؟

برنامه نیست تو یه گروه بودم اون کالری روزانه نسبت به وزن هارو نوشته بودن از اونجا برداشتم

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
برا من کالری هفتگیمو اینجوری گذاشتم البته یکی از اون 500 هارو خودم اضافه کردم تا یکم زودتر کم کنم وز ...

چه جالب.من طبق همین فرموله که وزن روضربدربیست میکنی صدتا ازش کم میکنی.کالری شماری میکنم

خدای خوبم آرامش امروزم رامدیون نگاه مهربانت هستم.این آرامش را برایم تا ابدحفظ کن.
چه جالب.من طبق همین فرموله که وزن روضربدربیست میکنی صدتا ازش کم میکنی.کالری شماری میکنم

منم همونم فقط یکم تغییرات داده شده