2777
2789
عنوان

بیاین بی بی چکمو ببینیند

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 63 پست
اره عزیزم

بسلامتی عزیزممم

امروز که بی بی چک رو زدم گفتم حتما منفیه مثله همیشه چون دیشب خیلی دلدرد داشتم

ولی یهو دیدم هاله انداخت باورم نمیشد.خدا خودش به هرکس که بچه میخواد سالم و صالحشو بده

شمام دلدرد داشتی؟؟؟من ترشح هم دارم که میترسم عفونت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه هاله انداخته و هنوز موعد پریودتون نشده مثبته و طبیعیه که انقدر کم رنگ باشه.چون هنوز سطح هورمون بارداری بالا نرفته.مبارکتون باشه و قدمش خیر باشه براتون. انشاالله فردای موعد پریود بزنید میبینید که خیلی پررنگه ولی آزمایش خون الان صد در صد میگه که مثبته یا نه😊❤🙏

در ضمن دل درد مبهم مثل درد پریودی در ابتدای بارداری طبیعیه.نگران نباشید

ممنونم عزیزم

واقعا خیلی استرس داشتم،نمیخواستمم تا آز مثبت نشده به کسی بگم.ان شالله شنبه بی بی میزنم دوبارهذیکشنبه هم میرم آزمایش

بعد چند روز پری هاله انداخت؟

و بلافاصله اینجوری شد؟

حالا باز آزمایش هم بده

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
شنبه موعدمه،اره بعد از چند ثانیه هاله انداخت

ایشالله که باردار باشی ولی تا آز ندادی و بتات زیاد نشد به هیچکس نگو منم متاسفانه ماه قبل همین اتفاق برام افتاد ولی ۴روز مونده به موعد پریود شدم تازه من دوتا بی بی مثبت داشتم و آز هم مشکوک به بارداری بود.توروخدا شما استرس نگیریا فقط حتما مطمئن شو

ایشالله خوش خبر باشی فردا برو آزمایش بده

خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍‌                                                         رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
ایشالله که باردار باشی ولی تا آز ندادی و بتات زیاد نشد به هیچکس نگو منم متاسفانه ماه قبل همین اتفاق ...

نه من تا قبل از آزمایش به همسرمم نمیگم و بعد آزمایش فقط ب خودش میگم

امید بخدا ان شالله که بارداری سالمی باشه و شماهم باردار بشید بزودی🌹🌹

بسلامتی عزیزممم امروز که بی بی چک رو زدم گفتم حتما منفیه مثله همیشه چون دیشب خیلی دلدرد داشتم ولی ...

دلدرد اره هنوزم دارم انگار میخام پریود بشم

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

سلام عزیزم آزمایش دادید؟

به سلامتی مثبت شد؟

سلام عزیزم آره دیروز آز دادم ۱۶۵ بود ولی امروز دلدرد شدید پری دارم😔😔😔 میترسم خدایی نکرده سقط بش ...

نه بابا خدا نکنه الکی استرس ندید به خودتون طبیعیه بارداری و پریودی همه علائمشون یکیه خونریزی نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد

نه بابا خدا نکنه الکی استرس ندید به خودتون طبیعیه بارداری و پریودی همه علائمشون یکیه خونریزی نداشته ...

ممنونم

ان شالله که بسلامتی تموم بشه این ۹ ماه بارداری.دعا کن برام