اگه هاله انداخته و هنوز موعد پریودتون نشده مثبته و طبیعیه که انقدر کم رنگ باشه.چون هنوز سطح هورمون بارداری بالا نرفته.مبارکتون باشه و قدمش خیر باشه براتون. انشاالله فردای موعد پریود بزنید میبینید که خیلی پررنگه ولی آزمایش خون الان صد در صد میگه که مثبته یا نه😊❤🙏
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
ایشالله که باردار باشی ولی تا آز ندادی و بتات زیاد نشد به هیچکس نگو منم متاسفانه ماه قبل همین اتفاق برام افتاد ولی ۴روز مونده به موعد پریود شدم تازه من دوتا بی بی مثبت داشتم و آز هم مشکوک به بارداری بود.توروخدا شما استرس نگیریا فقط حتما مطمئن شو
ایشالله خوش خبر باشی فردا برو آزمایش بده
خدای مهربونم میدونم که تو بزرگی و صلاح مارو میخوای من راضی ام به رضای تو هروقت که منو کامل دیدی به من فرزند نیک و صالح بده میدونم که یه روز نوبت منم میشه مادر بشم تو بزرگی و غیرممکن هارو ممکن میکنی پس به من هم نظر کن شکرت خدای مهربونی ها😍 رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ اَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ🎀🌸
سلام عزیزم آره دیروز آز دادم ۱۶۵ بود ولی امروز دلدرد شدید پری دارم😔😔😔 میترسم خدایی نکرده سقط بش ...
نه بابا خدا نکنه الکی استرس ندید به خودتون طبیعیه بارداری و پریودی همه علائمشون یکیه خونریزی نداشته باشید هیچ مشکلی پیش نمیاد