2777
2789
عنوان

اعسار نفقه ....

168 بازدید | 8 پست

شوهرم محکوم شده ب پرداخت نفقه برا چن ماه ک خلاصع شده 3 تومن ..

حالا خیلیا گفتن میتونه اعسار بزنه قسط بندی کنه بعضیام گفتن نمیتونه 

ن اینک ندار باشه ها داره حساباشم از وقتی مهریمو گزاشتم اجرا خالی کرده دیگ نمدونم ب حساب کی 

وضعش اونقدرام خراب نیس ک نتونه این مبلغو یجا بده شغلشم ازاد پیمانکار ساختمون 

حالا اگ اعسار زد من تو جلسه اعسار چجوری ثابت کنم ک میتونه بده جلسمونم تو شورا هس اگ اعسار بزنه میشه خیلی دقیق راهنمایی کنید چجوری حرف بزنم ک اعسارش رد بشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ممکنه شاهد بخان ک برا اونجور ادم دروغ گفتن مث اب خوردن

من الان دوساله عقدم شوهرم پولی بهم نداده و یکساله اصلا خبری ازم نمیگیره ،بنظرت میتونم نفقه بذارم اجرا؟ عقدیم عروسی نکردیم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من الان دوساله عقدم شوهرم پولی بهم نداده و یکساله اصلا خبری ازم نمیگیره ،بنظرت میتونم نفقه بذارم اجر ...

اره عزیزم اقدام کن حقتو بگیر قبلش از ی وکیل خوب مشاوره بگیر

اره عزیزم اقدام کن حقتو بگیر قبلش از ی وکیل خوب مشاوره بگیر

میشه گرفت؟ من عقدم منو سر خونه زندگی نبرده،وکیل که حتما میگیرم هنوز منتظرم شاید قدمی پیش بذاره ،حرف ابرو و ایناس که پدرم میگه فعلا دست نگه دارم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

میشه گرفت؟ من عقدم منو سر خونه زندگی نبرده،وکیل که حتما میگیرم هنوز منتظرم شاید قدمی پیش بذاره ،حرف ...

اره پس چی پای قانون ک بیاد وسط باید بده 

ای بابا توروخدا توام مث من خودتو بدبخت نکن منم بخاطر حرف پدرم اولش صبر کردم اما کلی عقب افتادم کاش زودتر ازینا اقدام میکردم

اره پس چی پای قانون ک بیاد وسط باید بده  ای بابا توروخدا توام مث من خودتو بدبخت نکن منم بخاطر ...

میفهمم چی میگی ،واسه خانواده من ابرو مهمتر از حف ناحق شده بچه شونه،حقمو میگیرم ازش به هرقیمتی اگه بذارم همینجوری بره خوش خوشان زن بگیره دیگه مردن بهتره برام

بنظرت واسع دوسال چقدر میبرن براش