2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یه سوال ازرشته علوم تربیتی بخوای بری اموزش وپرورش برای معلمی فقط میتونی معلم پرورشی یا دینی یا ابتدایی بشی فقط؟؟؟مثلامعلم ریاضی و... تو مقطع دبیرستان نمیتونی بری؟

میشه جواب سوالمو بدین😓😓😓

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
یه سوال ازرشته علوم تربیتی بخوای بری اموزش وپرورش برای معلمی فقط میتونی معلم پرورشی یا دینی یا ابتدا ...

فک کنم برا معلم ریاضی باید دانشگاه ریاضی بخونی 

چه گرایشی من فوق خوندم الان بیکارم همکلاسیهام دکترا خوندن الان بیکارن بجز اونا که پسر بودن معلم شدن یا رفتن خارج یه سری با ارتباطات قوی با اساتید تونستن کار بگیرن تو دانشگاههای دورافتاده.دختر عمه ام تهرانه استادش تو مرکز یه استانی گفتش بیا دکترا قبولت کردم  نرفت باید هفته ای یه تومن پول هواپیما بدم شوهرمو چه کنم اخرشم بیکاریه فکر کنم رشته اش برقی چیزی بود😊 منم علوم تربیتی خوندم برو پرستاری بخون

من رشتم ریاضی بود این سبک درس هارو دوست ندارم دوران کارورزی سختی هم داشتیم ولی کارم تو مدرسه رو د ...

منم رشتم ریاضی بود تو مدرسه مهندسی خوندم میخوام یه رشته این مدلی هم که استخدامی داره بخونم ولی خب ریسکه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792