خانوما من میخام طلاقمو بگیرم.ولی هیچی.راجب.مراحلش نمیدونم.چقد طول میکشه.?واینک یک سال پیش حضانت پسرمو گرفتم الانم دوسالشه..میخام مهریمو بگیرم ۳۱۴سکه..همسرم هم خونه.داره هم ماشین.همش ب اسم خودشه..اگه مهریمو ندن میتونم.توقیف اموال کنم?واینک خودش پارسال اومد.محضر حضانت پسرمو بهم داد.دفتردار هم گفت حتی واس عروسی پسرت فقط.خودت.امضا کنی عقدنامشو کافیه.میخاست بگه هیچ کس نمیتونه حضانت پسرتو پس.بگیره.الان تنها چیزی ک مرددم کرده برا طلاق میگن حق حضانتو میتونن پس بگیرن???راس میگن???کلا شوهرم ادم خیانتکار و ذات کثیفی هستش ب من خیانت کرده مچشوهم گرفتم کلا.ب زنا نگای جنسی.داره.درصورتی ک هیچ.رابطه.ای.بامن نداره.خیلی.بی لیاقت.هست.
باید مهریه اجرا بذاری و در جا توقیف اموال کنی و بگی میخواد بفروشه.از طریق ثبت باید اقدام کنی.وگرنه میفهمه و میره اموالش رو با قولنامه با زمان جعلی به نام کسی میزنه.و دستت به هیچ جا بند نمیشه
ولی طلاق واقعا سخته بایه بچه... بعدشم اگه اسم رسم دارن یکی پابندش میکنه و بچت ذارای خواهر برادر ناتنی میشه ها به بدیا وسختیا طلاق فک کن... پسرت به3سالگی که برسه عاشق باباش میشه مهر اونا میخواد یه لحطه فک کن شوهرت بعده توزن بگیره بچت به چه روزگاری می افته