2777
2789
عنوان

هديه شب يلدا

183 بازدید | 18 پست

سلام دوستان

من تازه عروسم خانواده همسرم ميخوان برام شب چله اي بيارن 

شوهرم گفته كه يه چيز خوب بگيريم ولي حسابي به جاي اين خورده ريزا

يه سوال به نظرتون من يه بوت و كفش چرم بگيرم؟

يا اينكه پالتو يا باروني اينا؟

ولي هرچي فكر ميكنم ميگم كمهههه 

ما كلا رسم داريم يه دست كامل سرتاپا زمستوني بگيريم

حالا موندم چيكار كنم😔

ميترسم حرف دربيارن برام 

خب رک بگو من میخوام ست باقیمت معمولی جمع کنم

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه رسم بدی😕

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

چرا ما از این رسما نداریم 🙁🙁

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

رسم دارین؟!

من مطمئنم قدیمها که این رسمها رو میذاشتن صرفا بخاطر دورهمی و اینکه عروس تازه رو خوشحال کنن بوده و هر کی در حد وسع خودش ی هدیه یادگاری میداده.....

الان اصلا به اون قسمت دورهم شاد بودن و حس تازه عروس بودن و احساس نزدیکی و انرژی مثبت رو کار ندارن فقط مهم اینکه تجملات کدوم بالاتر باشه کدوم یکی هدیه بالاتری بدست آورده باشه😑 حتی شده با طرفشون دعوا قهر کنن میکنن اما هدیه و آجیل و میوه همه در حد اعلا و زیاد باشه

عروسیام همین شد.میبینم عروس دومادایی که عین دوتا آدم آهنی به طرز وحشتناکی ادا درمیارن صرفا چون مد قبل عروسی حتما باید پیش فلانی جون کلاس رقص برن درصورتیکه رقص عادی خودشون بیشتر به دل میشینه و هزااار تا رسمهای دست و پا گیر و من دراوردی دیگه

بابا مگه چقدر زنده ایم سعی کنیم از لحظه و داشته هامون لذت ببریم

استارتر منظورم صرفا با شما نبودا،کلی گفتم

امیدوارم حال دلت خوش باشه

یلداتم پیشاپیش مبارک

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست