reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 عنوان دانشجويان دانشگاه رشت 1968 بازدید | 22 پست سلام دوستان من دانشگاه رشت قبول شدم ولى خب شبانه ؛ ميخوام ببينم كسى هست از افراد دانشگاه ؟ سوال دارم ميخوام ببينم من خوابگاه بايد چيكار كنم ؟ پانسيون بايد بگيرم ؟ كسى خبر داره ؟ آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه" 1398/09/06 | 15:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 دانشگاه گیلان؟ بله همون گيلان ميشه آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 نه خودشون خوابگاه دارن اخه من شبانه هستم نميدونم تعلق ميگيره يا نارشد ميخونم آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18155 بله همون گيلان ميشه من رشت زندگی میکنم ولی دانشگاه گبلان نمیرم ولی در کل میدونم ک به خود دانشگاه میتونی درخواست بدی بهت خوابگاه میدن البته خوابگاهای دولتی اگر خوابگاه ازاد میخوای که خودت میری خوابگاها ثبت نام میکنی
70moozhi عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1187 اخه من شبانه هستم نميدونم تعلق ميگيره يا ن ارشد ميخونم دوست منم ارشد همونجا میخونه .واسه کارشناسی که به شبانه هام خوابگاه میدادن
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 من رشت زندگی میکنم ولی دانشگاه گبلان نمیرم ولی در کل میدونم ک به خود دانشگاه میتونی درخواست بدی بهت ... آخى من تاحالا رشت نرفتم حالا امروز فهميدم كه قبول شدم نميدونم يكم استرس خوابگاه داشتم گفتم اينجا بپرسمممنون ازت ك جواب دادى آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 دوست منم ارشد همونجا میخونه .واسه کارشناسی که به شبانه هام خوابگاه میدادن منم تازه قبول شدماسترس خوابگاه داشتم ... خداكنه بدن ممنون از پاسخ دادنت ☺️ آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
hanaaaaiiii عضویت: 1397/04/18 تعداد پست: 18155 آخى من تاحالا رشت نرفتم حالا امروز فهميدم كه قبول شدم نميدونم يكم استرس خوابگاه ... خواهش میکنم عزیزمدانشگاه خیلی خوبیه ایشالا موفق باشیشهر قشنگیم هست
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 خواهش میکنم عزیزم دانشگاه خیلی خوبیه ایشالا موفق باشی شهر قشنگیم هست خيلى ممنونم ☺️🌹اره شنيدم كه قشنگه آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
70moozhi عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1187 منم تازه قبول شدم استرس خوابگاه داشتم ... خداكنه بدن ممنون از پاسخ دادنت ☺️ اگه نت وصل شد .ازش میپرسم دقیقشو بهت میگم
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 اگه نت وصل شد .ازش میپرسم دقیقشو بهت میگم واقعا؟ممنون ازت خيييلى خوبه اگر بعد بهم بگيد نت هنوز وصل نيس مگه اخه برا ما وصل شده ☺️ آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"
70moozhi عضویت: 1397/09/21 تعداد پست: 1187 واقعا؟ ممنون ازت خيييلى خوبه اگر بعد بهم بگيد نت هنوز وصل نيس مگه اخه برا ما وصل شده ☺️ اره عزیزم .هرسوالی داری بگو ازش بپرسم .نه واسه من هنوز قطع
reyhana مدیر استارتر عضویت: 1396/08/08 تعداد پست: 502 [QUOTE=113424239]اره عزیزم .هرسوالی داری بگو ازش بپرسم .نه واسه من هنوز قطع [/QUOTEمرسى عزيزم 😍هروقت وصل شد بهم بگين درخواست دوستى بدم قبول ميكنين ؟ من تلگرام هم آيدى دارميا اصن همينجا هرجا دوس داشتين آدمی زاد طومار طولانی انتظار است .🌸🌸🌸. "رَبَّنا وَ لاتُحَمِّلنا ما لاطاقَهً لَنا بِه"