2777
2789
عنوان

اسم

153 بازدید | 16 پست

زیباترین اسم

تعداد رای : 24
نظرسنجی
پرنیا
4
16%
نیلا
16
66%
درسا
4
16%
هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نیلا قشنگه،کاش همسرم بزاره منم اسم دخترمو خودم بزارم ولی اون خودش اسمی که دوس داره رو میزاره😔😔

جی مد نظرتونه؟؟؟والا 6 ماهه درگیره اسمم انقدم تاپیک زدم.حالاا گفته شاید بین اینا انتخاب کنیم

هدیه ای از طرف خدا... هر. چی هست سالم باشه خدا جونم ولی بر اساس علاقه قلبیم دوست دارم دختر باشه سالم و پاک و صالح انشالله توکل به خوده خدا....منتظرتم دخملی 
جی مد نظرتونه؟؟؟والا 6 ماهه درگیره اسمم انقدم تاپیک زدم.حالاا گفته شاید بین اینا انتخاب کنیم

من دنیز یا اوا رو خیلی روس دارم،دنیز رو خیلی بیشتر،ولی اون میگه یا نورا یا ثنا،من دوسشون ندارم اصلا

نیلا من عاشقشممم

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
من دنیز یا اوا رو خیلی روس دارم،دنیز رو خیلی بیشتر،ولی اون میگه یا نورا یا ثنا،من دوسشون ندارم اصلا

من خودم ثنا رو دوست داشنم همسرم گفت نه...اتفاقا بین اوا و تارا هم بودیم گفت آوا...فعلا اونارو تایید نکرد گفت حالا بین این 3 تا....خیلی انتخاب سخته

نیلا خیلی ملیح و قشنگه پرنیا خیلی تکراریه البته به نظر من درساهم خوبه املا بنظر من نیلا خیلی دلنشین ...

خودمم نظرم هست رو نیلا ..😊😊😊ممنون دوستم

شک نکن بزار نیلا از وقتی جارینمم گفتا ب دلم نشست 

میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
ثنا قشنگه من دوس ندارم بعد خیلی داریم دور و ورمون،اوا  هم خیلی خوبه

اره ثنا زیاده .ایالا ااسمی که دوست داری رو انتخاب میکنی

معنی نیلا چیه خیلی خوشم اومد منم

ب رنگ دریا