فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 عنوان آرزوی محال 238 بازدید | 16 پست من یه آرزو دارم که به نظر میاد محال اما همیشه میگم خدا اگه بخواد غیر ممکن،ممکن میشه،میخوام از ته دلتون برام دعا کنید که آرزوم بر آورده شه اگه ۴۰تا مومن دعام کنن اجابت میشه 1398/09/06 | 14:47 18 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35495 تا وقتی باور داری محاله قطعا محال میمونه آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
cinderellaaaa عضویت: 1398/08/03 تعداد پست: 5948 اسمش رو بذار هدف با یاری خدا به هدفت میرسی مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 توکل کن ب خداوتلاشتوبکن ایشالابشه اگ ب صلاحته انشالله
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 تا وقتی باور داری محاله قطعا محال میمونه باور ندارم محاله ولی اگه بگمش بهم میگن محاله اما من میگم اگه خدا بخواد همه چیز ممکن میشه
loveisdead عضویت: 1398/01/08 تعداد پست: 35495 باور ندارم محاله ولی اگه بگمش بهم میگن محاله اما من میگم اگه خدا بخواد همه چیز ممکن میشه چی هست؟ آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 منم یه آرزودارم که واسه من شدیدامحاله اماای کاش می شد😭😭 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞
فاطی۲۴ مدیر استارتر عضویت: 1397/11/24 تعداد پست: 2619 منم یه آرزودارم که واسه من شدیدامحاله اماای کاش می شد😭😭 انشالله بشه عزیزم حاجت روا بشی
مغرور_جذاب عضویت: 1398/04/09 تعداد پست: 3063 انشالله بشه عزیزم حاجت روا بشی انشاالله😢برای توهم ازخدامی خوادبشه🙂 میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم... فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞