من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
خستگی دلیل متفاوتیه بااینک بزور بگن میخایم با پسرمون یا داداشمون تنها برقصیم
دلیلی نداره عروس ناراحت بشه. مثلا عروس خودش با مادرش یا خواهرش تنهایی برقصه داماد باید ناراحت بشه؟.
اون مورد اخر که گفتم داماد و زنداداشش رقصیدن خودم بود. باردارم و عروسی برادرشوهرم بود چند ماه پیش بعد مثل داداشم دوسش دارم. با یه اهنگ ترکی که راجب داداش میخونه رقصیدم وسط رقصمم اومد شاباش داد و پول ریخت سرم و وایساد دست زدن منم ازش خواستم اومد یکمی باهام رقصید و بعد رفت پیش عروس. خود عروسم وایساده بود دست میزد الان باید جاریم ناراحت بشه؟ قبل اینکه شوهر اون بشه تو خانواده ما بوده داماد. از نظر من اشکالی نداره وقتی خودمم میزارم جای عروس ها ناراحت نمیشم چون دلیلی نداره
میشه واسه کنجد تو دلم یه صلوات بفرستید تا سالم بیاد بغلم......خدایا شکرررررت
واااا چه منطق هایی.. آدم شاخ در میاره.. مثلا داماد با خواهر مادرش برقصه گناهه؟؟ خودت داداش داری؟؟ آرزوت نیس عروسیش باهاش برقصی؟؟ پس داداش نداری.. هر مادر و خواهری آرزوشون هست عروسی پسر یا برادرش باهاش برقصه.. بخدا نمیدونم چرا یه عده خانوما اینقدر حسودن.. این همه ذات بد برای چی؟؟
دلیلی نداره عروس ناراحت بشه. مثلا عروس خودش با مادرش یا خواهرش تنهایی برقصه داماد باید ناراحت بشه؟.& ...
بنطر من اگ داماد با ی مرد حالا هرکی برقصه ناراحت نمیشه ولی با ی خانوم حالا هرکی چرامیشه...بعدا من کار ب قبل و بعدش ندارم چ ربطی دارع بهرحال الانک شوهراون هس
😂😂😂😂😂ما یکی بشینه نداریم هر دو وسطن حالا یا باهم میرقصن یا با مهمونا
خب همیشه ک اینطور نیس ک.. باهمم میرقصن.. ولی این وسط دوس دارن با هرکی برقصن یه شب عروس یا داماد میشن.. لذت ببرن دیگه.. یعنی واقعا شما نداری ک عروس میاد وسط دوستاش یا دخترا دورش حلقه میزنن نوبتی باهاش میرقصن و داماد میشینه تنها؟؟ 😂😂😩😩چقدر یه عده مقاومت میکنن در مقابل حرف حق