2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هروقت بخوام میده ولی بهش گفتم ماهی۵۰۰بده برای خودم پس انداز کنم ببینم میده یانه🙁

خانم آن نیست که جانانه ودلبر باشد                                     خانم آن است که باب دل شوهر باشد   (

حقوق که میگیره یه بخشیشو میریزه برام هم برا خرجی هم میگه هرچی خودت خواستی برا خودت بگیری  دوست داشتم جدا بود اخه اکثرش همون خرج خونه میشه میگم جدا بده که بتونم برا خودم روش برنامه ریزی کنم میگه خب تو خرج کن از همین هرچی خواستی بخر کم اومد بگو باز میریزم بعد جالبه وقتی میگم کم اومد بریز میگه ندارم😂😂

بعد باهاش چیکار میکنی؟؟؟من هرماه ۳۰۰ پول لیزرمه خرید میکنم و کلاس و اینا ۶۰۰ ۷۰۰ شایدم بیشتر ولی اگ ...

هیچی فقط ۱۰۰ تومنش خرج میکنم برا شارژ وخوراکی اگه یوهو میلم بکشه .بقیشو پس انداز میکنم باز یه جا بهش میدم .مثلا تواین یه سالی که ازدواج کردیم ۳تومن پس انداز کرده بودم موقعی که خواستیم خونه بخریم بهش دادم ولی بازم همینجور باشه خوبه اخه شوهرم خیلی اهل خوش گذرونی وخرج هست دیگه تاحقوقشو میریزن من سهممو برمیدارم😂دیگه دستش یکم بسته میشه