2777
2789
عنوان

کهیر مزمن

271 بازدید | 6 پست

سلام دوستان کسی هست که کهیر مزمن داشته باشه و خوب شده باشه

لطفا راهنمائی کنین

من با خوردن دمنوش لاغری 9 ماهه کهیر میزنم عذاب میکشم عذاب

دکتر و داروهای آنتی هیستامین روی من اثر نداره 

گاها توی صورتم و لبهام و چشام تورم دارم انگار پروتز کردی خیلی وحشتناکه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام ، نشانه هایی که میگین خیلی شبیه واکنشی به اسم انافلاکسیس هست که در واقع واکنش سیستم ایمنی بدن هست بر علیه خودش ، این واکنش اگر شدید باشه بسیار خطرناکه و کشندست چون باعث میشه غیر از تورم چشم و لب و ... عضلات گردن هم متورم بشن و راه تنفس رو ببندن ، حدس میزنم به غیر کهیر و متورم شدن تنگی نفس هم دارین ، این واکنش در حالت شدیدش تو دنیا در سال بسیار کشته میده . پیشنهاد میکنم سریعا خوردن اون دمنوش رو متوقف کنید و به دکتر متخصص ایمیونولوژی مراجعه کنید که احتمالا با دادن انتی هیستامین های نوع اول و دوم شروع میکنه  و اگر حل نشد داروهای تزریقی ، تا مدتی هم باید از رژیم خاصی تبعیت کنید چون اون دمنوش سیستم ایمنی شما رو ضعیف کرده ، ولی اصلا این موضوع رو شوخی نگیرین چون اگر خدای ناکرده واکنش شدید باشه و راه تنفس بیمار به دلیل این واکنش بسته بشه معمولا بیمار به بیمارستان نمیرسه ، و معمولا کسانی که تجربه چنین واکنش هایی رو دارند باید تا مدتی امپول اپیپن به همراه داشته باشن تا سریعا به خودشون تزریق کنن.

سلام ، نشانه هایی که میگین خیلی شبیه واکنشی به اسم انافلاکسیس هست که در واقع واکنش سیستم ایمنی بدن ه ...

بله دقیقا تحت نظر دکتر بعد از دو سال الان هر روز نئوتادین مصرف میکنم مقدار زیادی بهبود پیدا کردم شکر خدا