2777
2789
عنوان

شک به بارداری

83 بازدید | 16 پست

بچه ها من امروز فردا موعد پر یودمه اما هیچ علایمی ندارم و خبری نیست

نکنه حامله باشم؟ 

بیبی چک چطوری هست استفادش؟

الان اگه باردار باشم میشه کاریش کرد؟قرص اورژانسی چیزی

اصلا بلد نیستم این چیزارو 5 ماهه ازدواج کردم

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بزار عزیزم اصلا ببین میاد یانه اگه اومد که هیچ اگه از روش گذشت بی بی چک قطره چکونی بخر طرز استفاده اشم به فارسی روش نوشته 

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤

منم هیچ علامتی ندارم و امروز روز سوم تأخیرمه. البته نی نی میخوام. فعلا بیبی نمیزارم تا چند روز دیگه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
منم هیچ علایمی نداشتم . طریقه استفاده از بی بی چک روش توضیح داده شده

ا!! پس بی علامتم میشه

در تک تک لحظه های زندگیم همراهیتو حس کردم خدای من. بدون تو نمیتونم نفس بکشم. مطمئنم بازم همراهمی. به رحمتت مطمئنم.ته ته دلم به تو قرصه. خدایا فندقم در ازای نزدیکی به خودت بهم هدیه دادی. شکرت ای پروردگار مهربونم. عاشقتم بی اندازه  
منم هیچ علامتی ندارم و امروز روز سوم تأخیرمه. البته نی نی میخوام. فعلا بیبی نمیزارم تا چند روز دیگه

عزیزم شما نی نی میخوای ایشلا که مثبت باشه

من اما الان اصلا از لحاظ مالی امادگیشو ندارم و اگه مثبت بشه مطمینا شوهرم وادار میکنه بندازمش...

اگر خودتان را به آن راه زدید ، مواظب باشید گم نشوید.  
خیلی  ولی الان شرایط مالی اصلا خوبی نداریم

ایشالا که عزیزم هر چیدصلاحته بشه ولی نترس خیلی وقتا ادم هورموناش میریزه بهم من مجردم که بودم گاهی اصلا حالتای پریود نداشتم بد ازدواجمم همینطور گاهی وقتام داشتم خود استرس میندازه عقب موعد رو

تیکر تولد یکسالگی گل پسرم😍😍مامانی عاشقتم❤ایشالا قسمت‌ تموم منتظرا🙇🙇❤❤❤