2821
2789
عنوان

اومدم دکتر

101 بازدید | 4 پست

بچه ها مطب دکترم برای بررسی فولیکول بعد ازینکه لتروزول خوردم حالا باید فولیکولام بررسی بشه توروخدا دعاکنید برام که این ماه بشه خسته شدم دیگه😔

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘
سلام ببخشید دکتر رفتین سایز فولیکاتون خوب بود؟ من آخه مثل شمام هفته دیگه فقط

اره عزیزم فولی ۱۸ داشتم دوتا هم ۱۶ یه دونه ۱۴ ببینیم خدا چی میخواد

امضاء قبلی:خدایا پس کی نوبت من میشه مامان بشم 😔امضاء جدید:خدایا به خاطر هدیه قشنگی که اخر سال ۹۸ بهم دادی هزار بار شکرت خودت مراقبش باش🙏🏻❤️۹۹/۴/۱ گل پسرم مرسی که اومدی تو دل مامانی و به زندگیم رنگ زیبایی بخشیدی منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم🧿😘

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خیره ایشالا عزیزم

خیلی ممنون گلم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز