2777
2789
عنوان

دانشگاه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 34 پست
عزیزم من ۴ سال از دورا دبیرستانم میگذره ولی هنوز دانشگاه نرفتم.... رشتم هم تجربیه 😭😭😭😭 شما رتبه ...

اون حسابداری رفت پیام نور آبجی دلم خونه😔😔

من و او با هم دو رشته مختلف ثبت نام کردیم واسه پیام نور اون قبول شد من نه😢😢😢😢 رتبمم بده

در تاریخ1399/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍😍خدایااا شکرررررتتتت😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون حسابداری رفت پیام نور آبجی دلم خونه😔😔 من و او با هم دو رشته مختلف ثبت نام کردیم واسه پیام نور ...

به نظرت چی کار کنیم؟ من بدبخت رو هم راهنمایی کنید.... من انقدر افسردگی شدید گرفتم پارسال که راه به راه حمله عصبی بهم دست میداد کارم به بیمارستان و مورفین و سرم میکشید....😔😔😔😭😭😭

منم دقیقا شرایطم اینه واقعا خیلی ناراحتم ارزوم معلم شدن بود وای انگار قراره ابن آرزو رو با خودم به گ ...

بعضی وقتا مردن بهترین نعمته برا خودمو میگم گره افتاده و باز نمیشه😭

به نظرت چی کار کنیم؟ من بدبخت رو هم راهنمایی کنید.... من انقدر افسردگی شدید گرفتم پارسال که راه به ر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچکی هم از خانوادم درکم نمیکنه مادرم فقط یادگرفته سرکوفت بزنه

بهمن بدون کنکور برو

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هیچکی هم از خانوادم درکم نمیکنه مادرم فقط یادگرفته سرکوفت بزنه

منم همینطور یه حرفایی شنیدم که هیچ وقت یادم نمیره..😭😭

عزیزم خواهرت با چه رتبه ای قبول شده حسابداری؟ با چه رتبه ای توی تجربی میشه حسابداری قبول شد نمیدونی

اگه ثبت نام داشته باشن حتما میرم چون دیگه افسرده شدم😔

دارن

ازاد بدون ظرفیته

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
منم همینطور یه حرفایی شنیدم که هیچ وقت یادم نمیره..😭😭 عزیزم خواهرت با چه رتبه ای قبول شده حسابدار ...

😢😢😢😢پیام نور بدون کنکور رفت