2777
2789
عنوان

اتاق تاریک 😢😢😢😢😢

3128 بازدید | 15 پست

بچه ها فیلم اتاق تاریکو دیدم اما دخترم گریه کردرفتم شیر بدمش .  اخر فیلم یکی دو دقیقه آخر بود انگار 

جاییکه یه سگ تو بالکن ایستاد جفت مرده 

و جایی ک پسرش اهر فیلم گفت اون دختر همسایه نمیدونم چیکار کرده و تعریف کرد برا باباش 

این دوتا تیکشو ندیدم میشه بگید ممنون میشم 

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

دستامو ول نکن خدا.....

بچه رو برد دسشویی 

گفت اون روز ک دیر اومدید دنبالم رفتم.پگاه و اون پسره دانیال بود (اسمش چی بود) داشتن تو ماشین یه کارایی میکردن اولش فک کردم دارن دعوا میکنن بعد دیدم شبیه اون فیلمایی ک فلانی(همون پسره فامیلشون ک نوجون بود )

تو تبلتش داشت بودن.منم ترسیدم ازشون فرار کردم.

اون تیکه سگه هم چیز خاصی نبود مثل همیشه سگه تو خیال مرده بود.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه رو برد دسشویی  گفت اون روز ک دیر اومدید دنبالم رفتم تو بیابون پگاه و اون پسره دانیال بود چ ...

ای دستت درد نکنه عشقولییییی ذهنم مشغول بود ک چی به باباش گفت 

دستامو ول نکن خدا.....
انگار اگ اشتب نکنم آخرشم ساعد سهیلی گفت که واسه خودش تو بچگی اتفاق افتاده😭😭😭😭💔

اخی احتمالا ازون سگه هم می ترسید تو خیالش همیشه بود با سگ ترسوندنش 

دستامو ول نکن خدا.....

پسر بچه از باباش پرسید با مامان دعوا کردی؟؟؟(چون باباهه صندلی مادره رو هل داد و انداخت و بچه دیده بود) بعدباباهه گفت نه عزیزم باهم حرف زدیم، بعد پسره گفت مثل (دختر همسایه اسمش یادم رفته و اون پسره) ؟؟؟ که ظاهرا حین رابطه  توی ماشین اونا میبینه و از دختره سوال میکنه دعوا میکردین؟؟دختره بش میگه نه عزیزم داشتیم حرف میزدیم ...واز اون به بعد ذهن بچه درگیر میشه و اتفاقاتی که توی فیلم افتاد .....

تمام ترسم از این است که یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من بیدار نشسته باشم ...
خواهش میکنم. بد نوشتم.کلا منظور بچه هه این بود ک رابطه دیده بود. منم فیلمشو دو هفته پیش دیدم گریه ...

اره خیلی دلم سوخت فیلمشو دیدم نگران دخترام شدم این فیلما چشم پدرمادرا رو باز میکنن خیلی خوبه . مخصوصا اونجا ک مادره  کیسه رواز ناراحتی محکم کشید به بچه تو حموم خیلی حس سختی بود 

دستامو ول نکن خدا.....
لطفا در یک خط بگید ابن فیلم چه هشداری به پدر و مادرا می داد . کلا ندیدم .

بچه هارو نباید بسپاری به کسی نگه داره 

اگه خواستی بسپاری درمورد اون شخص خوب شناخت و تحقیق کنی 

بچه هارو نباید تهدید کنی یا تنبیه ترسناک کنی ک دیگه بترسن اگه چیزیشون شد بیان بگن 

باشون دوست باشید ک بیان بگن اگه اتفاقی افتاد براشون 

تنهاشون نزارید 

دیر نرید دنبالشون ممکنه تا شما برید اتفاقی بیوفته براشون 

جلوشون رابطه جنسی نداشته باشید یا فیلم پ و رن نگاه نکنید یا باکسی ک همسنش نیس و ممکنه ازین چیزا نشون بده بهش تنهاش نزارید و همبازیش نکنید 

کلا فیلم جالبی بود حتما بنظرم ببین . 

دستامو ول نکن خدا.....
بچه هارو نباید بسپاری به کسی نگه داره  اگه خواستی بسپاری درمورد اون شخص خوب شناخت و تحقیق کنی& ...

ممنونم عزیزم 

متاسفانه من مجبور شدم تمام این چند سال پرستار بگیرم 

خیلی ناراحتم 

پرستارش خوب نبود .

مرسی که اینقدر عالی و واضح نوشتی 

✔️ خبرنگار 
ممنونم عزیزم  متاسفانه من مجبور شدم تمام این چند سال پرستار بگیرم  خیلی ناراحتم  پ ...

خواهش گلمممممم عیبی نداره گذشته ها گذشته اصلا با این فکرو خیالا خودتو دلگیر نکن انشالله سربلند و عاقبت بخیر بشه بچه ات 

دستامو ول نکن خدا.....